Οικονομία

Στην «Interlift 2015» η KLEEMANN

Στην «Ίντερλιφτ» («Interlift») την μεγαλύτερη διεθνή έκθεση ανελκυστήρων στο κόσμο, που πραγματοποιείται στο Άουγξμπουργκ της Γερμανίας κάθε δύο χρόνια, συμμετέσχε και φέτος η KLEEMANN, παρουσιάζοντας τις προηγμένες τεχνολογικές λύσεις που έχει αναπτύξει για την παγκόσμια αγορά, όπως και τις εμπορικές της προτάσεις για κάθε χρήστη.

ΣKLEMMANτη διοργάνωση της «Interlift 2015», η KLEEMANN, συνδύασε τη δυναμική παρουσία στο πεδίο της τεχνολογικής και σχεδιαστικής πρωτοπορίας, με την επίσημη ανακοίνωση της ίδρυσης της θυγατρικής KLEEMANN «Aufzüge GmbH» στην Γερμανία, εμπορικής εταιρίας που σκοπό έχει να διευρύνει περαιτέρω τις πωλήσεις των συστημάτων KLEEMANN σε μία από τις σημαντικότερες αγορές του εξωτερικού, για τον όμιλο.
Στο περίπτερο της η KLEEMANN επέλεξε να προβάλει τρία συστήματα ανελκυστήρων που απευθύνονται σε χρήστες με διαφορετικές απαιτήσεις.

Συγκεκριμένα, οι επισκέπτες του διαδραστικού περιπτέρου της KLEEMANN, ξεναγήθηκαν στον «Πανοραμικό Atlas L», σύγχρονο ανελκυστήρα σχεδιασμένο από τον γνωστό βιομηχανικό σχεδιαστή Ανδρέα Ζαπατίνα. Γνώρισαν το «Maison T Plus», το μηχανικό ανελκυστήρα που ξεχωρίζει για την «ενεργειακή του ευαισθησία» με την εξοικονόμηση ενέργειας που επιτυγχάνει, ενώ η τρίτη πρόταση της KLEEMANN στην INTERLIFT, ήταν το «Maison One», η νέα οικονομική λύση για όλους, κατάλληλη για μονοκατοικίες και χαμηλά κτίρια. Επίσης, στο πλαίσιο της έκθεσης ο όμιλος παρουσίασε την αυτόματη πόρτα ανελκυστήρων της θυγατρικής KLEFER, με μηχανισμό premium.

Η νέα εφαρμογή KLEEMANN «Visual Support» («Θετική υποστήριξη») προσέλκυσε το ενδιαφέρον των επισκεπτών ως μια μοναδική καινοτομία στον κλάδο, προσφέροντας 24/7 τεχνική υποστήριξη από ειδικό και πολλές πρόσθετες επιλογές που διευκολύνουν τον τεχνικό του ανελκυστήρα.
KLEMMAN
Οι πελάτες, επίσης, είχαν τη δυνατότητα να περιηγηθούν στην αναβαθμισμένη εφαρμογή “Design Your Lift” που λειτουργεί «online» και δίνει τη δυνατότητα συνδυασμών χρωμάτων, υλικών και φωτισμών με πληθώρα υλικών επενδύσεων, δαπέδων και ορόφων. Το αποτέλεσμα είναι ένα «virtual» προσχέδιο της καμπίνας της επιλογής τους.

Στο VFA «Forum», το οποίο παραδοσιακά διοργανώνεται στο πλαίσιο της «Interlift» με σκοπό οι εκπρόσωποι του κλάδου να ανταλλάξουν απόψεις και να μοιραστούν τεχνογνωσία, ο εμπορικός διευθυντής του Ομίλου, κ. Λάζαρος Ασβεστόπουλος, παρουσίασε τη σειρά ανελκυστήρων που έχει αναπτύξει η KLEEMANN ειδικά για μονοκατοικίες και χαμηλού ύψους κτίρια. Τέλος, σε ειδική εκδήλωση για τους εκπροσώπους των διεθνών μέσων ευρείας επικοινωνίας του κλάδου, διευθυντικά στελέχη αναφέρθηκαν στους στόχους αλλά και τα επιτεύγματα του ομίλου.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα