Αθλητισμός

Σήμερα οι ημιτελικοί του κυπέλλου σε Ν.Αγιονέρι και Γουμένισσα

Διεξάγονται σήμερα στις 4 το απόγευμα οι πρώτοι ημιτελικοί του κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Κιλκίς.

Στο Νέο Αγιονέρι ο τοπικός Εθνικός υποδέχεται τον Κιλκισιακό και στην Γουμένισσα το τοπικό Πάικο θα φιλοξενήσει τον ΠΑΟΚ Κρηστώνης. Ο πρωτοπόρος της γ΄εθνικής Εθνικός δεν αγωνίζεται λόγω ρεπό στην 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος αλλά σε ένα ματς που κάλλιστα θα μπορούσε να αποτελεί τον τελικό της διοργάνωσης.

Ο Γ.Γεωργιάδης θα αποφασίσει τελευταία στιγμή για το πως θα παρατάξει την ομάδα του αλλά ήδη όλοι είναι έτοιμοι στον Εθνικό για αυτό παιχνίδι καθώς η κατάκτηση του κυπέλλου αποτελεί έναν στόχο που θέλουν όλοι να πετύχουν κατακτώντας το τρόπαιο.

Την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου στον επαναληπτικό ημιτελικό στο γήπεδο Παλαιού Γυναικοκάστρου, ο ΠΑΟΚ Κρηστώνης θα υποδεχθεί το Πάικο Γουμένισσας, με ώρα έναρξης 3.30 μετά το μεσημέρι.

Τέλος, την Τετάρτη 28.10.15 στο δημοτικό στάδιο Κιλκίς ο Κιλκισιακός θα φιλοξενήσει τον Εθνικό Νέου Αγιονερίου με ώρα έναρξης 2.30 μετά το μεσημέρι.

Περισσότερα

Απεδείχθη, ότι… χρειάζονται

Συγκαταλέγεται στα θέματα, στα οποία η στήλη κατά καιρούς αναφέρεται με αρνητικό σχολιασμό, καθώς από τότε, που ανέκυψε, συνεχίζει να […]

Δείτε ακόμα