Ημερίδα ΣΥΡΙΖΑ το Σάββατο με Θ.Τζάκρη και Ο.Τελιγιορίδου

Πολιτική /

Ημερίδα με θέμα «Έξι εθνικές προτεραιότητες – Δικαιοσύνη παντού», διοργανώνει η νομαρχιακή επιτροπή Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

Οι εργασίες της θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 10.12.22, στην αίθουσα συνελεύσεων του εργατοϋπαλληλικού κέντρου Κιλκλίς, με ώρα έναρξης 6 το απόγευμα.

Τα επί μέρους θέματα θα αναπτύξουν η αναπληρώτρια τομεάρχισσα εξωτερικών και βουλεύτρια Πέλλας Θεοδώρα Τζάκρη και η αναπληρώτρια τομεάρχισσα αγροτικής ανάπτυξης και βουλεύτρια Καστοριάς Όλγα Τελιορίδου.

Στην σχετική ανακοίνωση αναφέρονται και τα εξής:

« … Καλεσμένοι τοπικοί φορείς του αγροτοκτηνοτροφικού τομέα, μικρομεσαίοι, εκπρόσωποι παραγωγικών δυνάμεων και απλοί πολίτες, σε μία συζήτηση των αναγκών τους αλλά και τον τρόπο, με τον οποίο απαντούν σε αυτές οι θέσεις μας, όπως παρουσιάστηκαν στη ΔΕΘ από τον πρόεδρο Αλέξη Τσίπρα».

Περισσότερα

Δημήτρης Κουτσούμπας: «Ντο θ΄εφτάμεν τον παρά και τον πολλά τον βίον, το Κάππα-Κάππα–Έψιλον ας όλεν το καλίον»

Το Κιλκίς επισκέφτηκε ο γενικός γραμματέας της κεντρικής επιτροπής του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, επικεφαλής κλιμακίου στο οποίο συμμετείχαν η Θεανώ […]

Δείτε ακόμα

Γ. Γεωργαντάς στα εγκαίνια της Zootechnia: Το Μάρτιο στον αέρα οι διαγωνισμοί για τα διαχειριστικά σχέδια βόσκησης

Κλείνει η μεγαλύτερη εκκρεμότητα της ελληνικής κτηνοτροφίας Ως μια ευκαιρία επανεκκίνησης της ελληνικής κτηνοτροφίας, χοιροτροφίας, πτηνοτροφίας και αλιείας χαρακτήρισε την […]