Αθλητισμός

Ημερίδα σφυρηλάτησης ομαδικού πνεύματος διοργάνωσε ο Άθλος

Προπονητική ημερίδα διοργάνωσε ο Αθλος Κιλκίς για τα στελέχη των αγωνιστικών τμημάτων του.
Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 8.5.16 στην περιοχή του παρεκκλησίου της Βάθης στον λόφο του χωριού.

Στο σχετικό ενημερωτικό δελτιο αναφέρονται μεταξύ άλλων και τα εξής:
«….Στην ημερίδα αυτή συμμετείχε όλη η αγωνιστική ομάδα καθώς και τα μικρά παιδιά των μελών του διοικητικού συμβουλίου γιά μια εισαγωγή στο άθλημα του τάεκβον-ντο με χαλαρή πεζοπορία στο δάσος, ελαφρά προπόνηση εξάσκησης με στόχους και ελαφρό αγωνιστικό πρόγραμμα. Συγχρόνως πραγματοποιήθηκε και συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του σωματείου με μέλη του οποίου αντάλλαξαν απόψεις και ιδέες για την νέα αγωνιστική περίοδο ,τους στόχους του σωματείου, αλλά και την πορεία αυτού. Ακολούθησε γεύμα σε πολύ ζεστό και φιλικό κλίμα.

Με το πέρας της προπόνησης οι αθλητές και το διοικητικό συμβούλιο έπαιξαν μαζί σαν μια παρέα μεταβήκανε στην τεχνίτη λίμνη του χωρίου και ακολούθησε επίσκεψη στο κατάστημα του Παναγιώτη Νικολαΐδη (μέλος του διοιητικού συμβουλίου) όπου κεράστηκαν όλοι καφέ, χυμό και γλυκίσματα παίζοντας οι μικροί αθλητές ηλεκτρονικά και επιτραπέζια παιχνίδια .Μετά το πέρας την συνάντησης ο προπονητής Κωνσταντίνος Πουντζουκιδης δήλωσε ότι ήταν μια πολύ όμορφη ημέρα και σίγουρα θα διοργανωθεί ανάλογη ημερίδα.

Ημέρα κατά την οποία οι αθλητές δέθηκαν σαν μια παρέα έπαιξαν προπονήθηκαν και γευμάτισαν μαζί. «Πολύ σημαντικό για την διαμόρφωση της ομαδικότητας και της συνεργασίας μεταξύ τους παρά το ατομικό του αθλήματος μας», δήλωσε κ. Πουντζουκίδης που ευχαρίστησε τον κ. Νικολαΐδη για την πρόσκληση καθώς και τον πρόεδρο του σωματείου Δημήτριο Γιαννουλάκο για αυτήν την όμορφη πρωτοβουλία του».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Νέοι… ούτε για δείγμα!

Μνημόσυνο σε χωριό του νομού, με τον εφημέριο ιερέα να συνοδεύεται στην τελετή από δύο ηλικιωμένους… άνω των 80! Νέοι […]