Γενικά

Ημερίδα γιά την οικολογική κατάσταση της λεκάνης απορροής του Γαλλικού

Hμερίδα με θέμα «Οικολογική κατάσταση της λεκάνης απορροής του ποταμού Γαλλικού βάσει της ευρωπαϊκής οδηγίας-πλαίσιο για τα νερά 2000/60″ θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 18.11.14 στο συνεδριακό κέντρο Κιλκίς, με ώρα έναρξης 6 το απόγευμα.
Tην ημερίδα συνδιοργανώνουν, τo διατμηματικό πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών «Οικολογική ποιότητα & διαχείριση υδάτων σε επίπεδο λεκάνης απορροής» των τμημάτων βιολογίας, γεωλογίας & πολιτικών μηχανικών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, υπό την αιγίδα της κοσμητείας σχολής θετικών επιστημών, σε συνεργασία με την δημοτική επιχείρηση ύδρευσης & αποχέτευσης Κιλκίς, τον δήμο Κιλκίς και τον φορέα διαχείρισης δέλτα Αξιού-Λουδία-Αλιάκμονα, με συντονιστή τον γενικό διευθυντή της ΔΕΥΑ Κιλκίς Ηλία Αβραμίδη.
Την μελέτη που θα παρουσιασθεί επιμελήθηκαν οι μεταπτυχιακοί φοιτήτές του προγράμματος Φωτεινή Αναγνώστου, Αικατερίνη Αποστολίδου, Κωνσταντίνος Γεωργιάδης, Ελευθερία Κουρλίτη, Νατάσα Στεφανίδου και Αταούλ Γκανι υπό την επίβλεψη μελών Δ.Ε.Π. του Α.Π.Θ. Θα ακολουθήσει συζήτηση.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα