Κοινωνία

Ημερίδα ΜΑΚΙ-ΟΝΝΕΔ Κιλκίς γιά την σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου

Η μαθητική ανεξάρτητη κίνηση (ΜΑΚΙ) και η οργάνωση νέων ΝΔ (ΟΝΝΕΔ) Κιλκίς διοργανώνουν ημερίδα επαγγελματικού προσανατολισμού, με σκοπό την ενημέρωση των μαθητών – υποψηφίων για την σωστή συμπλήρωση των μηχανογραφικών δελτίων τους. Συμβουλές και «παγίδες», που πρέπει να έχουν υπ’ όψιν τους οι τελειόφοιτοι της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης κατά την επιλογή των σχολών, που θα εντάξουν στο μηχανογραφικό τους.

Στην ημερίδα θα γίνει προσομοίωση συμπλήρωσης μηχανογραφικού δελτίου, ενώ οι παρευρισκόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να διατυπώσουν τις απορίες τους.

«Προσκαλούμε τους μαθητές που φέτος τελείωσαν τις σπουδές τους και όσους θα συμπληρώσουν μηχανογραφικό με το 10% καθώς και τους γονείς τους, την Δευτέρα 29 Ιουνίου, στις 18:00, στην αίθουσα του επιμελητηρίου Κιλκίς (Στενημάχου 2), με κεντρική ομιλήτρια της Παναγιώτα Κατσιούδα, σύμβουλος επαγγελματικού προσανατολισμού του ΚΕ.ΣΥ.Π. Κιλκίς», αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

ΚΑΒΑΛΑ 1934 – ΝΕΕΣ ΚΑΒΑΛΕΣ 2024… 90 ΧΡΟΝΙΑ

Συμπληρώνονται φέτος ενενήντα (90) χρόνια, από τη γεωργική αποκατάσταση διακοσίων οικογενειών ανέργων καπνεργατών Καβαλιωτών στο δήμο Παιονίας στη περιοχή Πολυκάστρου (Νέες Καβάλες), […]

Σωματείο εργαζομένων νοσοκομείου Κιλκίς: «Εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με τρεις θανάτους»

Το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου εργαζομένων του γενικού νοσοκομείου Κιλκίς καταγγέλλει εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με […]