Γενικά

Ημερίδα διοργανώνει στην Καλαμαριά το Κέντρο Ελληνικής Γλώσσας

Ημερίδα με θέμα «Ψηφιακά μέσα & διδασκαλία των γλωσσικών μαθημάτων» διοργανώνεται από το κέντρο Ελληνικής Γλώσσας σε συνεργασία με την αντιδημαρχία παιδείας, αθλητισμού, πολιτισμού, νεολαίας & διά βίου μάθησης Καλαμαριάς για το προσεχές Σάββατο 07.11.15, από 09.00 έως 13.00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου (Καραμαούνα 1, πλατεία Σκρα).

Η ημερίδα, η οποία απευθύνεται σε σχολικούς συμβούλους φιλολόγων, διευθυντές και φιλολόγους των σχολικών μονάδων δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Ανατολικής και Δυτικής Θεσσαλονίκης, έχει τη μορφή εργαστηρίου και εστιάζει στη νεοελληνική γλώσσα και τη νεοελληνική λογοτεχνία. Υπεύθυνοι των εργαστηρίων είναι ο καθηγητής της φιλοσοφικής σχολής του ΑΠΘ και αναπληρωτής πρόεδρος του ΚΕΓ, Δημήτρης Κουτσογιάννης και ο επιστημονικός συνεργάτης του ΚΕΓ, δρ. φιλολογίας, Βασίλης Βασιλειάδης.

Τις εργασίες της ημερίδας θα χαιρετίσουν στελέχη της εκπαίδευσης ενώ για τη συμμετοχή σε αυτήν απαιτείται αποστολή αίτησης στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] .
Σε όσους συμμετάσχουν θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Γ.Φλωρίδης: Επανέρχεται το αυτεπάγγελτο στη δίωξη στελεχών σε τράπεζες, ΝΠΔΔ και Δημόσιο

Την επαναφορά του αυτεπάγγελτου στη δίωξη των τραπεζικών στελεχών, των στελεχών των Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου και του Δημοσίου εξήγγειλε ο υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Φλωρίδης. Η διάταξη, […]