Γενικά

Ημερίδα γιά τα αποτελέσματα του ευρωπαϊκού σχεδίου «EcoTASK»

Ημερίδα με θέμα την παρουσίαση των στόχων και αποτελεσμάτων του ευρωπαϊκού σχεδίου «EcoTASK: Ανταλλαγή μεθόδων και στρατηγικών για την ανάπτυξη οικολογικής συνείδησης», διοργανώνει ο δήμος Κιλκίς στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος «Γκρούντβιχ».
Οι εργασίες της ημερίδας θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 29.4.14 στην αίθουσα συνεδριάσεων δημοτικού συμβουλίου, με ώρα έναρξης 12 το μεσημέρι. Σκοπός της ημερίδας είναι η γενικότερη πληροφόρηση των συμμετεχόντων για το σχέδιο και ειδικότερα για τα αποτελέσματά του, καθώς και η υιοθέτηση χρήσιμων μεθόδων και πρακτικών αλλά και η αξιοποίηση του εκπαιδευτικού υλικού του σχεδίου σε μελλοντικές δραστηριότητες των συμμετεχόντων.
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν εκπαιδευτές ενηλίκων, μαθητές, υπεύθυνοι εκπαιδευτικών ιδρυμάτων αλλά και άτομα που σχετίζονται αμέσως με το περιβάλλον και επιθυμούν να αποκτήσουν ή βελτιώσουν την οικολογική συνείδησή τους.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο τηλέφωνο 23413 52151 (Ελευθερία Σπανού), ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected]
Μετά το πέρας των εισηγήσεων θα ακολουθήσει συζήτηση.
Η παρακολούθηση της ημερίδας είναι ελεύθερη και θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης κατόπιν αιτήματος του συμμετέχοντος.

Περισσότερα

Παραβίαση του προσωπικού λογαριασμού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του αντιπεριφερειάρχη Α.Βεργίδη

Παραβίαση του προσωπικού λογαριασμού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του αντιπεριφερειάρχη Ανδρέα Βεργίδη ([email protected]), είχε ως αποτέλεσμα emails με φερόμενο ως αποστολέα τον […]

Δείτε ακόμα