Αθλητισμός

Ημέρα κυπέλλου γιά τον Εθνικό υποδέχεται τον Καμπανιακό Χαλάστρας

Ανάπαυλα σήμερα στο πρωτάθλημα α’ ομίλου γ’ εθνικής κατηγορίας, αφού οι ομάδες του έχουν υποχρεώσεις γιά το κύπελλο της ίδιας κατηγορίας.
Ο εκπρόσωπος του νομού Κιλκίς Εθνικός Νέου Αγιονερίου δίνει τον πρώτο αγώνα του γι’ αυτήν την διοργάνωση εντός έδρας, με αντίπαλο τον Καμπανιακό Χαλάστρας.
Οπως και στο πρωτάθλημα η ομάδα του Νέου Αγιονερίου θα αγωνισθεί, όπως τονίζουν οι πάντες στις τάξεις της, γιά το καλύτερο.
Συγχρόνως, όμως, η τεχνική ηγεσία της «βλέπει» αυτόν τον αγώνα ως ευκαιρία γιά να πάρουν χρόνο συμμετοχής οι παίκτες με τον μικρότερο ή και καθόλου έως τώρα, ιδίως δε κάποιον από τους νέους, στους οποίους υπολογίζει πολύ, όπως υπογραμμίζει σε κάθε περίπτωση.
Το θετικό είναι, ότι, εν όψει αυτής της προοπτικής, ο Βασίλης Τραϊανόπουλος, έχει στην διάθεσή του όλο το έμψυχο δυναμικό της ομάδας, κάτι που διευκολύνει την προαναφερθείσα επιδίωξη.
Μετά τις θετικές εμφανίσεις στους δύο πρώτους αγώνες του πρωταθλήματος ο φίλαθλος κόσμος του Εθνικού φαίνεται να έχει «ζεσταθεί», και αναμένεται να σταθεί και πάλι ουσιαστικός αρωγός του.
Η συνάντηση του δημοτικού γηπέδου Νέου Αγιονερίου θα αρχίσει στις 3.30 το απόγευμα.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα