Ημέρα κυπέλλου γιά τον Εθνικό υποδέχεται τον Καμπανιακό Χαλάστρας

Αθλητισμός /

Ανάπαυλα σήμερα στο πρωτάθλημα α’ ομίλου γ’ εθνικής κατηγορίας, αφού οι ομάδες του έχουν υποχρεώσεις γιά το κύπελλο της ίδιας κατηγορίας.
Ο εκπρόσωπος του νομού Κιλκίς Εθνικός Νέου Αγιονερίου δίνει τον πρώτο αγώνα του γι’ αυτήν την διοργάνωση εντός έδρας, με αντίπαλο τον Καμπανιακό Χαλάστρας.
Οπως και στο πρωτάθλημα η ομάδα του Νέου Αγιονερίου θα αγωνισθεί, όπως τονίζουν οι πάντες στις τάξεις της, γιά το καλύτερο.
Συγχρόνως, όμως, η τεχνική ηγεσία της «βλέπει» αυτόν τον αγώνα ως ευκαιρία γιά να πάρουν χρόνο συμμετοχής οι παίκτες με τον μικρότερο ή και καθόλου έως τώρα, ιδίως δε κάποιον από τους νέους, στους οποίους υπολογίζει πολύ, όπως υπογραμμίζει σε κάθε περίπτωση.
Το θετικό είναι, ότι, εν όψει αυτής της προοπτικής, ο Βασίλης Τραϊανόπουλος, έχει στην διάθεσή του όλο το έμψυχο δυναμικό της ομάδας, κάτι που διευκολύνει την προαναφερθείσα επιδίωξη.
Μετά τις θετικές εμφανίσεις στους δύο πρώτους αγώνες του πρωταθλήματος ο φίλαθλος κόσμος του Εθνικού φαίνεται να έχει «ζεσταθεί», και αναμένεται να σταθεί και πάλι ουσιαστικός αρωγός του.
Η συνάντηση του δημοτικού γηπέδου Νέου Αγιονερίου θα αρχίσει στις 3.30 το απόγευμα.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα