Γενικά

Ηλίας Ζάχαρης: Πρόσληψη νευρολόγου στο ΓΝ- ΚΥ Γουμένισσας

Γιά την πρόσληψη ιατρού νευρολόγου στο γενικό νοσοκομείο – κέντρο υγείας Γουμένισσας αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του ο αναπληρωτής διοικητής του νοσοκομείου Κιλκίς και διοικητής του Κ.Υ – νοσοκομείου Γουμένισσας Ηλίας Ζάχαρης.

“Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την στελέχωση του Γ.Ν.-Κ.Υ. Γουμένισσας με μόνιμο ιατρό Νευρολόγο.

Στο νοσοκομείο μας πλέον θα παρακολουθούνται ασθενείς όχι μόνο από το δήμο Παιονίας, αλλά από όλο το Νομό Κιλκίς, με άνοια, κεφαλαλγία, νόσο Parkinson και λοιπές κινητικές διαταραχές, σκλήρυνση κατά πλάκας, επιληψία, αγγειακά εγκεφαλικά επεισόδια , πολυνευροπάθεια, μυοπάθεια, μυασθένεια κ.α.

Εξίσου σημαντική θα είναι η συμβολή της ιατρού ειδικότητας Νευρολογίας στην Παθολογική Κλινική, η οποία είναι υπερπλήρης καθώς όλες οι θέσεις του οργανισμού είναι καλυμμένες και επιπροσθέτως υπάρχει ενεργή σύμβαση μεταξύ του νοσοκομείου μας και ιδιώτη ιατρού Παθολόγου.

Η συνεργασία που είχαμε με επικουρικό ιατρό της συγκεκριμένης ειδικότητας μας, βοήθησε να διαπιστώσουμε πόσο σημαντική ήταν η συμβολή της στο ίδρυμά μας. Έτσι με συντονισμένες προσπάθειες και μεθοδικότητα τροποποιήσαμε τον οργανισμό του Γ.Ν.-Κ.Υ. Γουμένισσας, δημιουργώντας θέση μόνιμου ιατρού ειδικότητας Νευρολογίας την οποία και προκηρύξαμε άμεσα.

Επιπροσθέτως ήδη το νοσοκομείο μας έχει στελεχωθεί με επικουρικό ιατρό ΩΡΛ για 1+1 χρόνο ενισχύοντας την πληθώρα των ειδικοτήτων που υπηρετούν σε αυτό.

Συνεχίζουμε δυναμικά, έτσι ακριβώς όπως ξεκινήσαμε πριν από 3 χρόνια, στην μετά πανδημίας εποχή με κύριο γνώμονα την προσφορά στον άνθρωπο”.

Περισσότερα

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ποταμός Αξιός και οι αισθητήρες μέτρησης της στάθμης των υδάτων που τοποθετήθηκαν στην γέφυρα

Στην εγκατάσταση συστήματος μέτρησης στάθμης υδάτων στην γέφυρα του ποταμού Αξιού, στο ύψος της Αξιούπολης, προέβη στα τέλη της προηγούμενης […]

Δείτε ακόμα

Παράσταση διαμαρτυρίας ενάντια στην «αξιολόγηση» – κατηγοριοποίηση των σχολείων και τον αυταρχισμό κυβέρνησης – υπουργείου παιδείας

Η κυβέρνηση και το υπουργείο παιδείας μπροστά στον ανυποχώρητο αγώνα ενάντια στην κατηγοριοποίηση των σχολείων, την υπεράσπιση των μορφωτικών δικαιωμάτων […]