Γενικά

Ικανοποίηση εκφράζει η διοίκηση για την ενίσχυση της χειρουργικής και παθολογικής κλινικής του νοσοκομείου Γουμένισσας

Από την διοίκηση του γενικού νοσοκομείου – κέντρου υγείας Γουμένισσας εκδόθηκε το ακόλουθο ενημερωτικό δελτίο:

“Ενισχύονται περαιτέρω οι δύο κλινικές του Γ.Ν. – Κ.Υ. Γουμένισσας με την πρόσληψη μόνιμου χειρουργού και επικουρικής ιατρού νευρολογίας.

Στελεχώνεται πλέον, άρτια και με ασφάλεια το χειρουργείο συνεπικουρούμενο από χειρουργό ΩΡΛ, χειρουργό ορθοπεδικό και μαιευτήρα γυναικολόγο. Επιπλέον με την πρόσληψή του ανωτέρω Μόνιμου χειρουργού θα λειτουργεί καθημερινά το ιατρείο γενικής – χειρουργικής των ΤΕΠ, όπως επίσης και σχεδόν τις μισές μέρες του μήνα θα υπάρχει παρακολούθηση και εφημερία των πραγματοποιηθέντων χειρουργείων.

Επίσης βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την στελέχωση του νοσοκομείου μας με ειδικό ιατρό νευρολόγο.

Στο Γ.Ν. – Κ.Υ. Γουμένισσας πλέον θα παρακολουθούνται ασθενείς με άνοια, κεφαλαλγία, νόσο Parkinson και λοιπές κινητικές διαταραχές, σκλήρυνση κατά πλάκας, επιληψία, αγγειακά εγκεφαλικά επεισόδια, πολυνευροπάθεια, μυοπάθεια, μυασθένεια και υπό προϋποθέσεις θα παραπέμπονται στο ιατρείο πόνου και βελονισμού.

Εξίσου σημαντική είναι η συμβολή της ιατρού νευρολογίας στην παθολογική κλινική η οποία έχει ενισχυθεί σε ικανοποιητικό βαθμό με την πρόσληψη μόνιμου και ιδιώτη παθολόγου.

Και έπεται συνέχεια …”

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Γ.Γεωργαντάς από το Κιλελέρ: Τιμούμε τους αγώνες των αγροτών μας και παλεύουμε για το σήμερα και το αύριο του πρωτογενούς τομέα

113 χρόνια μετά την εξέγερση των Θεσσαλών αγροτών ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιώργος Γεωργαντάς βρέθηκε στο Κιλελέρ προκειμένου […]