Αθλητισμός

Ικανοποίηση αλλά και “εγρήγορση” στον Αετό

Με φιλικό αγώνα εκπαιδευτικού χαρακτήρα, χωρίς, δηλαδή,να κρατηθούν αποτέλεσμα και σττιστικά στοιχεία, στο κλειστό γυμναστήριο Ν.Κορδελιού Θεσσαλονίκης με τον τοπικό Πρωτέα, συνέχισε την διανύουσα το τελικό στάδιότης προετοιμασίας της γιά το πρωτάθλημα α΄κατηγορίας Κ.Μακεδονίας η καλαθοσφαιρική ομάδα του Αετού Κιλκις.

Στο σχετικό ενημερωτικό δελτίο αναφέρονται, μεταξύ άλλων, και τα εξής:

“… Διανύοντας το τρίτο στάδιο της προετοιμασίας, το προπονητικό επιτελείο χρειαζόταν ένα φιλικό αγώνα, γιά να μπορέσει να εξαγάγει ασφαλή συμπεράσματα, σχετικώς με το επίπεδο της φυσικής κατάστασης των παικτών, και να γίνουν οι πρώτες δοκιμές τακτικών σε ρυθμούς αγώνα, όπως, επίσης, να αποκτηθεί εικόνα της <<χημείας>> της ομάδος, δεδομένης της έλευσης νέων παικτών.

Προς ώρας, και σε ό,τι αφορά στην φυσική κατάσταση, το πρόσημο είναι σαφώς θετικό κάτι που ικανοποιεί τους ανθρώπους της ομάδος.

Χρειάζεται δουλειά ακόμη το τακτικό επίπεδο, η προσαρμογή σε αυτό των νέων παικτών, αλλά και το <<δέσιμο>> στις τακτικές σε άμυνα και επίθεση, των νέων παικτών με τους παλαιούς.

Η ομάδα του Κιλκίς αγωνίσθηκε με την ακόλουθη σύνθεση:
Σιδηρόπουλος, Μπαξεβάνης, Τολιόπουλο, Μουρζίδης, Μαργαριτίδης, Φιλιππίδης, Τσαρίδης, Γκρεκός, Ζυμπερι, Τσούλης, Σαλινικίδης, Στεφούδης.

Η δουλειά συνεχίζεται, και το ζητούμενο όλων είναι η κατά το δυνατόν βέλτιστη εικόνα ετοιμότητας της ομάδας στην έναρξη του πρωταθλήματος.

Ευχαριστούμε τους ανθρώπους του Πρωτέα Ν.Κορδελιού γιά την φιλοξενία, προσδοκούμε να ανταποδώσουμε σύντομα.

Τέλος, με χαρά θα υποδεχθούμε τους φίλους μας στον επόμενο φιλικό αγών, γιά τον οποίο θα ενημερωθούν εγκαίρως”.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα