Αθλητισμός

Ικανοποίησαν οι παίδες και κορασίδες του ΓΑΣΚ

Ικανοποιητική υπήρξε η συνολική εμφάνιση του ΓΑΣ Κιλκίς στα διασυλλογικά πρωταθλήματα κλασικού αθλητισμού Κ.Μακεδονίας παίδων και κορασίδων ή Κ18, οι αγώνες των οποίων διεξήχθησαν υπό καταρρακτώδη βροχή την Κυριακή 5-7-20, στο δημοτικό στάδιο Γιαννιτσών.

Στο άλμα εις μήκος ο Σταμάτης Παρασκευάς, αν και με αντίθετο άνεμο, σημείωσε νέα ατομική επίδοση με 5,80μ. και κατέλαβε την πέμπτη θέση ανάμεσα σε αθλητές μεγαλύτερους μέχρι και κατά τρία χρόνια, αφού ανήκει στην κατηγορία παμπαίδων α΄ ή Κ16.

Ο ίδιος αθλητής κατέκτησε στην συνέχεια το χρυσό μετάλλιο στο άλμα εις ύψος, καταρρίπτοντας, επίσης, την ατομική επίδοσή του με 1,70μ., μία από τις καλύτερες της χ,ωρας στην κατηγορία του, ενώ για λίγο δεν υπερέβη και το 1,75μ., δείχνοντας, πάντως, ότι είναι στις δυνατότητές του και ότι είναι έτοιμος να «κυνηγήσει» διακρίσεις την επόμενη εβδομάδα στο πανελλήνιο πρωτάθλημα παμπαίδων α΄ ή Κ16.

Η Γεωργία Παπαδοπούλου, αθλήτρια της κατηγορίας παγκορασίδων ά ή Κ16, σημείωσε στον δρόμο 100μ. νέα ατομική επίδοση με 15.78, που της έδωσε την ένατη θέση της κατάταξης.

Στο άλμα εις ύψος αγωνίσθηκαν η Σοφία Παπαδοπούλου και η Βασιλεία Ιωαννίδου. Η πρώτη κατέλαβε την τρίτη θέση, κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο με 1,30μ. ενώ η δεύτερη υπερέβη το ίδιο ύψος, αλλά με περισσότερες προσπάθειες, καταλαμβάνοντας την τέταρτη θέση, σε μία πρώτη εμπειρία ςτο αγώνισμα.

Τέλος, η Άννα Αλεβιζάκη αγωνίσθηκε στο άλμα εις μήκος, έχοντας να αντιμετωπίσει έναν πρόσφατο ταυματισμό, ωστόσο «έσφιξε τα δόντια» και βοήθησε τον σύλλογο, καταλαμβάνοντας με το, έστω και πλασματικό γιά τις δυνατότητές της, 4,43μ.την τέταρτη θέση.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα