Αθλητισμός

Ικανοποίησαν οι έφηβοι του Κιλκισιακού

Αξιόλογο ποδόσφαιρο και άνετη νίκη γιά την δεύτερη ομάδα του Κιλκισιακού, που συμμετέχει στο πρωτάθλημα α’ ομίλου β’ κατηγορίας ΕΠΣΚ και η οποία επιβλήθηκε εκτός έδρας της Δοϊράνης με 3-0.
Το «τσουχτερό» κρύο στην στάθηκε «εμπόδιο» στους ποδοσφαιριστές του Γιώργου Πελίδη, που πέραν των τριών τερμάτων είχαν πολλές χαμένες ευκαιρίες για ακόμη περισσότερα τέρματα.

Στο 18′ ο Τάσος Μασμανίδης ανατράπηκε στη περιοχή, με τον Παναγιώτη Κοσμερίδη να «ανοίγει» το αποτέλεσμα από την άσπρη βούλα.
Στο 61′ ο Παναγιώτης Ζαμανόπουλος με ωραίο τελείωμα από μέσα από την περιοχή «έγραψε» το 2-0, ενώ έντεκα λεπτά αργότερα ο Παναγιώτης Κοσμερίδης πέρασε τους πάντες και διαμόρφωσε το τελικό 3-0. Δύο τέρματα στην «πρώτη» του στην ομάδα ασφαλώς και συνιστούν επιτυχία γιά τον 17χρονο ποδοσφαιριστή.
Την επόμενη αγωνιστική ημέρα ο Κιλκισιακός β΄ υποδέχεται στο Σταυροχώρι τον Ηρακλή Φύσκας και θέλει τη νίκη για να ανεβεί στη τρίτη θέση της κατάταξης.

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ Β΄: Χατσικίδης, Κωτάκης, Τσακιρίδης, Κουρτεσίδης (80′ Τσιφτσής), Η. Κουραλίδης, Γ. Κουραλίδης, Θ. Κοσμερίδης, Μόνης (80′ Πίσιος), Ζαμανόπουλος, Π. Κοσμερίδης, Μαζμανίδης (60′ Φιλιππίδης).

Περισσότερα

Ο κατάλληλος αριθμός

Η συνδυασμένη κρίση των τελευταίων χρόνων, επί δεκαετία οικονομική, επί τριετία υγειονομική και την τελευταία διετία ενεργειακή, επέτεινε τις συνέπειες […]

Δείτε ακόμα