Κοινωνία

Η Ιερά Μονή Αγίου Νεκταρίου Σπανού Κιλκίς ευχαριστεί

Η Ιερά Μονή Αγίου Νεκταρίου Σπανού Κιλκίς εκφράζει τις ολόθερμες ευχαριστίες της προς τη Δημοτική Αρχή Κιλκίς για την αποπεράτωση των εργασιών ασφαλτόστρωσης του δρόμου (500μ) που οδηγεί από τα νέα κοιμητήρια προς την Ιερά Μονή μας.

Αισθανόμαστε ιδιαίτερα ευγνώμονες στον πρώην δήμαρχο Κιλκίς Δημήτριο Σισμανίδη για τις ενέργειες ένταξης του οδικού έργου στον τεχνικό προγραμματισμό του δήμου Κιλκίς και στον νυν δήμαρχο Κιλκίς Δημήτριο Κυριακίδη για την θερμή υποστήριξη στην υλοποίησή του, αλλά και διότι με μεσολάβησή του βελτιώθηκε από τον Εργολάβο το εναπομείναν τμήμα του χωματόδρομου.

Η διευκόλυνση της πρόσβασης των πιστών και των επισκεπτών στο νεοσύστατο κοινόβιο μας είναι πραγματική ευλογία για την Ιερά μας Μονή αλλά και για την πόλη μας γενικότερα.

Ευελπιστούμε στα επόμενα χρόνια να ολοκληρωθεί και το υπόλοιπο τμήμα του δρόμου (1500μ).

Στην Ιερά μας Μονή θα ευχόμαστε πάντοτε υπέρ υγείας τους, να τους χαρίζει ο Θεός πνευματικές δωρεές και να τους αξιώνει να επιτυγχάνουν έργα αγαθά και ευάρεστα.

Η Αδελφότητα της Ιεράς Μονής

Περισσότερα

Οι μαθητές, οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς ευχαριστούν τους αδελφούς Πατράλη

Περίσσευμα ψυχής και αγάπης από τους αδελφούς Πατράλη στο Κάτω Θεοδωράκι. Για δεύτερη χρονιά φιλοξένησαν μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς στο […]

Δείτε ακόμα

Στην αγορά η Ρένα Δούρου

Το μέλος του πολιτικού συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ., πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, στο […]