Πολιτική

Η γιατρός Όλγα Ζαραλή υποψήφια δημοτική σύμβουλος Κιλκίς

Μια ακόμη γιατρός προστίθεται στο δυναμικό της Ενωτικής Δύναμης Κιλκίς. Πρόκειται για την Όλγα Ζαραλή παθολόγο – ογκολόγο, η οποία κατέρχεται ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο του Δημήτρη Τσαντάκη.

Η διακεκριμένη γιατρός έχει εκπαιδευθεί στην πανεπιστημιακή ογκολογική κλινική του γενικού νοσοκομείου Παπαγεωργίου για τρία χρόνια. Διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στο Κιλκίς και συνεργάζεται με τη γενική κλινική Θεσσαλονίκης.

Στην σχετική ανακοίνωση του συνδυασμού αναφέρονται τα εξής:

«Καλωσορίζουμε την Όλγα Ζαραλή στη μεγάλη οικογένεια της Ενωτικής Δύναμης με τη βεβαιότητα ότι η συμμετοχή της στην δημοτική μας κίνηση θα συμβάλλει και στην ανανέωση των αυτοδιοικητικών στελεχών που έχει ανάγκη ο τόπος μας αλλά και στην αξιοποίηση της επιστημονικής γνώσης της στην υγεία – κοινωνική πολιτική, τομέα τον οποίο επεξεργαζόμαστε με συγκεκριμένες προτάσεις στον προγραμματικό μας λόγο».

Περισσότερα

Χρήστος Σπίγκος: Οι καιροί ου μενετοί

Η συναρπαστική πορεία του ΣΥΡΙΖΑ, και αργότερα με τη διασταλτική προσθήκη «ΠΣ», θα προσελκύσει το ερευνητικό ενδιαφέρον αρκετών πολιτικών επιστημόνων, […]

Δείτε ακόμα

Ο κατάλληλος αριθμός

Η συνδυασμένη κρίση των τελευταίων χρόνων, επί δεκαετία οικονομική, επί τριετία υγειονομική και την τελευταία διετία ενεργειακή, επέτεινε τις συνέπειες […]