Αθλητισμός

Η παραμονή αντικειμενικός σκοπός της ΚΟΥΠΑ στην «παρθενική εμφάνισή» στην γ΄ εθνική

Σε χαμηλούς τόνους αλλά με ενισχυμένη αυτοπεποίθηση, η καλαθοσφαιρική ομάδα ανδρών της ΚΟΥΠΑ Κιλκίς ξεκίνησε την Δευτέρα 22.8.22 την προετοιμασία για το πρώτο μεγάλο και δύσκολο φετινό της “ταξίδι” τόσο στο κύπελλο Ελλάδας όσο και στον πέμπτο όμιλο της γ’ εθνικής κατηγορίας.

Στο σχετικό ενημερωτικό δελτίο αναφέρονται και τα εξής:

« … Η ομάδα μας θα επιδιώξει στην “παρθενική» εμφάνισή της στην γ΄ εθνική κατηγορία να επιτύχει τον στόχο της, που δεν είναι άλλος από την παραμονή στην κατηγορία.

Χρήστος Κουτρής, Δημήτρης Παπαδόπουλος και Χρήστος Ηλιάδης από πλευράς διοίκησης πήραν το λόγο και οριοθέτησαν τους στόχους της ομάδας που δεν είναι άλλοι από την παραμονή αλλά και την ευχαρίστηση του να παίζεις σε εθνική κατηγορία, έξι χρόνια μετά την ίδρυση του συλλόγου.

Ακολούθως το λόγο πήρε ο προπονητής Νίκος Θεοδωράκος που κι αυτός κράτησε χαμηλούς τόνους διατηρώντας συνολικά ένα ταπεινό προφίλ για την νεοφώτιστη Κου.Πα. Κιλκίς.

Η προπόνηση που ακολούθησε ήταν χαλαρή και βοήθησε νέους και παλιούς να …ξεπιαστούν ώστε να μπουν σταδιακά σε εντατικότερους ρυθμούς.

Η προετοιμασία θα συνεχιστεί στο νέο κλειστό γυμναστήριο Κιλκίς, εκεί όπου οι παίκτες του Νίκου Θεοδωράκου αναμένεται να χύσουν “ποτάμια” ιδρώτα τις επόμενες εβδομάδες, ώστε να εμφανιςθούν πανέτοιμοι, πρώτα στον εντός έδρας αγώνα κυπέλλου Ελλάδας, στις 21 Σεπτεμβρίου, με αντίπαλο τον ΚΑΟ Δράμας, όπου επίσης συμμετέχουμε για πρώτη φορά, όσο και στο δύσκολο πρωτάθλημα που ξεκινά στις 9 Οκτωβρίου».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Γ.Γεωργαντάς από το Κιλελέρ: Τιμούμε τους αγώνες των αγροτών μας και παλεύουμε για το σήμερα και το αύριο του πρωτογενούς τομέα

113 χρόνια μετά την εξέγερση των Θεσσαλών αγροτών ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιώργος Γεωργαντάς βρέθηκε στο Κιλελέρ προκειμένου […]