Πολιτισμός

Η κοπή βασιλόπιτας των παιδικών χορευτικών τμημάτων των «Παιόνων» Γουμένισσας

Την καθιερωμένη βασιλόπιτα έκοψαν την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2026 το απόγευμα τα παιδικά χορευτικά τμήματα του Πολιτιστικού Συλλόγου Γουμένισσας «Οι Παίονες», στο Πολιτιστικό Κέντρο Γουμένισσας, παρουσία των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου.

Τη βασιλόπιτα έκοψε η υπεύθυνη των χορευτικών τμημάτων, Ελισάβετ Μενελάου, η οποία ευχήθηκε στα παιδιά υγεία, πρόοδο και πολλές επιτυχίες στη ζωή τους.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης η Ανδρονίκη Παπαδοπούλου και ο αντιπρόεδρος του συλλόγου, Κωνσταντίνος Τσιαρόγας, συμμετέχοντας στη ζεστή και εορταστική ατμόσφαιρα της μικρής γιορτής.

Οι τυχεροί που βρήκαν το φλουρί παρέλαβαν από ένα συμβολικό δώρο, προσφορά του συλλόγου, προκαλώντας χαμόγελα και ενθουσιασμό στα παιδιά.

Τα βασιλοπιτάκια, καθώς και η ξεχωριστή βασιλόπιτα της εκδήλωσης, επιμελήθηκε το ζαχαροπλαστείο «Μελένιος», συμβάλλοντας στη γιορτινή διάθεση της όμορφης αυτής συνάντησης.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα