Πολιτισμός

Η κοπή βασιλόπιτας της Τέχνης την Κυριακή 12 Μαρτίου

Το διοικητικό συμβούλιο της Μακεδονικής Καλλιτεχνικής Εταιρίας ΤΕΧΝΗ Κιλκίς καλεί τα μέλη και τους φίλους της Τέχνης την Κυριακή 12 Μαρτίου 2023 και ώρα 6.30 το απόγευμα στο χώρο της Τέχνης, να κόψουμε την πίτα μας και να απολαύσουμε καλή ελληνική μουσική με τραγούδια που μας ενώνουν και μας ψυχαγωγούν.

Στο μελωδικό σεργιάνι με την αισιόδοξη ευχή “Τα καλύτερα έρχονται!” θα μας ξεναγήσουν άνθρωποι δικοί μας, μουσικοί της πόλης μας από το μουσικό σύλλογο «Jam».

Ο Μουσικός Σύλλογος Jam δημιουργήθηκε από μία παρέα φίλων στο Κιλκίς με σκοπό την ανάπτυξη της αγάπης προς τη μουσική και γενικότερα την υποστήριξη και ενίσχυση των τεχνών, της καλλιτεχνικής δημιουργίας κ.λ.π.

Τα μέλη του συλλόγου μιλώντας για το μουσικό ταξίδι της παρέας τους αναφέρουν: «Οι ψυχές που ταξιδεύουν σε χαραγμένες διαδρομές μεγάλων καλλιτεχνών…. όμως με μια έντονη ανησυχία να βγουν έξω από την ασφάλεια του γνώριμου … σε προσωπικό και συνολικό επίπεδο ….Μια παρέα που θα προτιμήσει την πρόβα …. με μέγιστο σκοπό την εξέλιξη και την δημιουργική δραστηριότητα, απέναντι σε πολλές χωρίς νόημα και υπνωτικές ενασχολήσεις …»

Οι μουσικοί που θα συντροφεύσουν τη γιορτούλα μας είναι ο Κώστας Αθανασιάδης στο μπάσο – φωνή, ο Δημήτρης Γαβριηλίδης στην ηλεκτρική κιθάρα, ο Γιώργος Γιαβασίδης στο τύμπανα, ο Σταύρος Γιαβασίδης φωνή, ο Νίκος Ζάικος στα τύμπανα, ο Πάνος Κεμεντσετσίδης στην ηλεκτρική κιθάρα, ο Γιάννης Μπόλας στα τύμπανα, ο Χρήστος Σαββίδης φωνή, ο Λευτέρης Σαλονικίδης ηλεκτρική κιθάρα και ο Οδυσσέας Τακαβάκας στο μπάσο.

Αγαπημένα τραγούδια που όλοι σιγοψιθυρίσαμε, κρασάκι και εδέσματα που οι φίλοι και τα μέλη της Τέχνης θα φτιάξουν για εσάς σας περιμένουν! Θα ανταλλάξουμε σκέψεις, ιδέες και θα κουβεντιάσουμε προτάσεις.

Και όπως πάντα ο τυχερός του φλουριού θα αμειφθεί εικαστικά.

Εμείς ετοιμάζουμε τη βασιλόπιτα με τα μυρωδικά της, η τραγανή πίτα της Αγγελικής θα φουρνιστεί ανήμερα όπως και το κέικ της Μάρθας, τα τυροπιτάκια της Ελένης, το γλυκάκι της Γιώτας και πολλά άλλα.

Σας περιμένουμε στην παρέα μας, μια παρέα που ολοένα μεγαλώνει πλέκοντας τη δική της ιστορία.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα