Γενικά

Ο Γ.Σ.Μανδρών τίμησε τους διακριθέντες του στη κοπή βασιλόπιτας

Παρουσία πλήθους γονέων και κηδεμόνων αθλητών και αθλητριών και φίλων του συλλόγου και σε εορταστική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 11.1.15, στην αίθουσα του γυμναστηρίου του γυμνασίου-λυκείου Καμπάνη η εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας του ΓΣ Μανδρών.
Κατά την διάρκειά της ο σύλλογος τίμησε τα στελέχη του, που διακρίθηκαν στις πανελλήνιες διοργανώσεις του 2014, με διακρίσεις και επιτυχίες που τον έφεραν στην πρώτη τριαντάδα της πανελλήνιας κατάταξης.
Ειδικότερα τιμήθηκαν οι αθλητές Κυριάκος Ζώτος, Αλέξης Προδανάς, Μανόλης Καμτσικλής και Κώστας Ζάλτος και οι αθλήτριες Δήμητρα Ζώτου και Ελένη Ζώτου.
Τις τρεις πίτες του συλλόγου έκοψε ο προπονητής Γιάννης Χρίστογλου.
Τα τυχερά «φλουριά» βρέθηκαν στα κομμάτια του αντιπροέδρου της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πέλλας-Κιλκίς Κώστα Ζώτου, του αθλητή Αλέξη Προδανά και του πατέρα του Κώστα.
Στην εκδήλωση παρέστησαν, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Καμπάνη Γιάννης Παπαντόπουλος και ο τεχνικός σύμβουλος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πέλλας-Κιλκίς Πέτρος Χάλης.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Φωτοσχόλιο

Το δημοτικό πάρκο – «Κήπος» ξαναπαίρνει τα σκήπτρα της ομορφιάς στον δημόσιο χώρο της πόλης του Κιλκίς, με νέο αρδευτικό […]