Γενικά

«Γραμμή του Δημότη» για τα προβλήματα στον δήμο Παιονίας

Ο δήμος Παιονίας συναντά την ψηφιακή εποχή!

Ένας από τους βασικούς στόχους που έχει θέσει ο δήμος Παιονίας είναι να αξιοποιήσει τις νέες τεχνολογίες και να φέρει πιο κοντά τον δημότη, δίνοντας λύση στα προβλήματα με τα οποία έρχεται καθημερινά αντιμέτωπος.

Η εφαρμογή “CTmap” που θα τεθεί σε λειτουργία τις επόμενες ημέρες, μας φέρνει πιο κοντά στην επίτευξη του παραπάνω στόχου που είναι να ενεργοποιήσει καινοτόμες εφαρμογές τεχνολογίας ώστε να βελτιώσει την εξυπηρέτηση των δημοτών του.

Χρησιμοποιώντας την εφαρμογή ο δημότης θα έχει τη δυνατότητα να επικοινωνήσει διαδικτυακά με τη δημοτική αρχή, ώστε να αναφέρει, να παρακολουθήσει και να ενημερωθεί για την πορεία του προβλήματος.

Μόλις εντοπίσει ένα ζήτημα που τον απασχολεί είτε πρόκειται για ένα ογκώδες αντικείμενο που πρέπει να απομακρυνθεί, είτε για ένα χαλασμένο κάδο, είτε για μια καμένη λάμπα ηλεκτροφωτισμού είτε για μια λακκούβα στο δρόμο, ο δημότης μπορεί με πολύ απλές κινήσεις να καταγράψει το αίτημά του, να το αποστείλει μαζί με φωτογραφίες ηλεκτρονικά στο δήμο και να παρακολουθήσει την εξέλιξή του.

Κι όλα αυτά από την ασφάλεια του σπιτιού του χρησιμοποιώντας είτε το κινητό του τηλέφωνο είτε τον υπολογιστή του.

Το μήνυμα καταχωρείται αυτόματα στην πλατφόρμα με τις ακριβείς γεωγραφικές συντεταγμένες και την ταχυδρομική διεύθυνση που έλαβε από το GPS του κινητού τηλεφώνου τη στιγμή της δημιουργίας του μηνύματος καθώς και την φωτογραφία που συνοδεύει το αίτημα.

Επίσης ο Δήμος μπορεί να του στέλνει διάφορες ενημερώσεις ακόμη και με την χρήση των άμεσων μηνυμάτων. Η ενημέρωση θα έχει μηδενικό κόστος και ο πολίτης θα πληροφορείται άμεσα, γρήγορα, χωρίς αναμονές και ουρές.

Τέλος, για τους πολίτες που δεν έχουν εξοικείωση με την τεχνολογία, ενεργοποιήσαμε και την τηλεφωνική γραμμή 2343 3 50111 (8:00 πμ – 2:00μμ εργάσιμες ημέρες) ώστε να αναφέρονται αντίστοιχα τα προβλήματα των δημοτών.

Δήλωση Κώστα Σιωνίδη για την «Γραμμή του Δημότη»
Ο δήμαρχος Παιονίας Κώστας Σιωνίδης εκφράζοντας την ικανοποίηση του για την λειτουργία της «Γραμμής του Δημότη» δήλωσε ότι:

«Η λειτουργία της “Γραμμής του Δημότη”, ήταν προσωπική μου δέσμευση και πιστεύω ότι θα συμβάλλει ουσιαστικά στην προσπάθεια για τη βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων μας. Η αντιμετώπιση των προβλημάτων των δημοτών αποτελεί για την διοίκηση μας, πρώτη προτεραιότητα και καλώ τους δημότες να γίνουν συμμέτοχοι στην προσπάθεια αυτή».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα