Κοινωνία

Η Γουμένισσα εόρτασε την 109η επέτειο της απελευθέρωσής της

Με την προσήκουσα λαμπρότητα η Γουμένισσα γιόρτασε το Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2021, την απελευθέρωσή της από την οθωμανική σκλαβιά.

Ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης και βουλευτής νομού Κιλκίς, Γιώργος Γεωργαντάς, εκπροσώπησε την κυβέρνηση στις εκδηλώσεις εορτασμού της απελευθέρωσης της Παιονίας.

Οι εκδηλώσεις για την 109η επέτειο της απελευθέρωσης πραγματοποιήθηκαν με τη παρουσία του βουλευτή Γιώργου Φραγγίδη, του δημάρχου Παιονίας Κώστα Σιωνίδη, του δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη και του αντιπεριφερειάρχη Ανδρέα Βεργίδη, χοροστατούντος του μητροπολίτη κκ. Δημητρίου.

Οι καθιερωμένες εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν χωρίς την παρουσία πολιτών, λόγω του κορωνοϊού.

Σε σχετική ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο κ. Γεωργαντάς υπογράμμισε:

«Τιμούμε και μνημονεύουμε διαρκώς το ηρωικό παράδειγμα των αγωνιστών που με αυταπάρνηση θυσιάστηκαν για την ελευθερία της Πατρίδας, για την ενότητα και την εθνική αξιοπρέπεια των Ελλήνων».

Περισσότερα

Συγχαρητήριο του «Μαχητή»

Το δημοσιογραφικό συγκρότημα του «Μαχητή» συγχαίρει θερμά την Χριστίνα Ζώτου από τον Καμπάνη: -Για τις άριστες κύριες και μεταπτυχιακές σπουδές […]

Δείτε ακόμα

Οι αγάπες… «πληγώνουν»

Πληροφορηθήκαμε από τον πρόεδρο του εργατικοϋπαλληλικού κέντρου Κιλκίς (ΕΚΚ) Τάσο Καπνίδη, ότι η άτυχη εργαζομένη στον δήμου Κιλκίς, η οποία […]