Κοινωνία

Οι εκδηλώσεις του συλλόγου Γουμενισσιωτών Θεσσαλονίκης

Το πρόγραμμα εκδηλώσεών τους έως και τον Ιανουάριο του 2014 δημοσιοποίησε ο σύλλογος Γουμενισσιωτών Θεσσαλονίκης.
Στην σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:
«-Την Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013, ώρα 11.00, θα εορτασθεί η 101η επέτειος της απελευθέρωσης της ιδιαίτερης πατρίδας μας Γουμένισσας από τον τουρκικό ζυγό. Η εκδήλωση αφορά σε παρουσίαση-προβολή του φωτογραφικού ντοκυμανταίρ του συμπατριώτη μας Γιάννη Ζαγγότη, με την υποστήριξη του πολιτιστικού συλλόγου Γουμένισσας «Οι Παίονες» και διάθεση των φωτογραφιών που έχει συλλέξει η «Κιβωτός της Γουμένισσας», με θέμα «Οδοιπορικό στην Γουμένισσα των δεκαετιών ’50 και ‘60» και θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του συλλόγου, επί της οδού Αλ. Παπαδιαμάντη αρ. 2 (πίσω από την στάση Γεωργίου). Θα ακολουθήσει μικρή δεξίωση.
– Την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013, ώρα 19:00, θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του συλλόγου μας η καθιερωμένη ετήσια συνεστίαση επί τη ευκαιρία του ανοίγματος των κρασιών της φετινής σοδειάς. Θα τιμήσουμε δεόντως την ημέρα αυτή με άφθονο Γουμενισσιώτικο κρασί. Η εκδήλωση αυτή δεν αφορά σε επίδειξη κρασιών, αλλά σε δική μας μικρή συνεστίαση.
– Την Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014, ώρα 11:00, θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Συλλόγου μας η καθιερωμένη ετήσια κοπή της βασιλόπιτας και παράλληλα η προβλεπόμενη τακτική εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευση των μελών του συλλόγου, για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου
Σας περιμένουμε όλες και όλους να υποστηρίξετε και να συμμετάσχετε στο σύνολο των εκδηλώσεών μας, για τη δική σας ευχαρίστηση και τη δική μας ικανοποίηση.
Προσοχή! Παρακαλούμε να κρατήσετε αυτή την επιστολή ως ενημέρωσή σας για τις εκδηλώσεις, καθόσον για οικονομία στις δύσκολες εποχές που ζούμε δεν θα στείλουμε ιδιαίτερες επιστολές-προσκλήσεις για κάθε εκδήλωση.
Η αίθουσα του συλλόγου μας λειτουργεί για τα μέλη και τους φίλους μας.
Ελάτε να βρεθούμε και να συζητήσουμε κάθε Δευτέρα και Τετάρτη από ώρα 19.00 έως 23.00. Προσφέρουμε τη συντροφιά, το τσάι ή τον καφέ και για όσους επιθυμούν κρασί ή τσίπουρο.
Σας περιμένουμε!».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα