Πολιτική

Επιτυχία σημείωσε το γλέντι αλληλεγγύης του Συνδικάτου Μετάλλου

Το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Μετάλλου και Εργαζομένων Ναυπηγοεπισκευαστικής Βιομηχανίας Κεντρικής Μακεδονίας, πραγματοποίησε το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου γλέντι αλληλεγγύης στο Κιλκίς στην πλατεία Λατσιών, ώστε να δυναμώσει το μέτωπο αλληλεγγύης προς τους απολυμένους συναδέλφους μας σε ΑΛΟΥΜΥΛ, ΠΥΡΑΜΙΣ και ΚΛΕΜΑΝ.

Η Στήριξη του λαού του Κιλκίς και του Σωματείο Μικροπωλητών & Παραγωγών Λαϊκών Αγορών Νομού Κιλκίς, αλλά και άλλων συλλόγων ήταν μεγάλη και τους ευχαριστούμε.

Τα διάφορα επιδόματα, voucher, και pass, που δίνει η κυβέρνηση, αλλά και τα μπόνους από τους βιομήχανους σε καμία περίπτωση δεν καλύπτουν στο παραμικρό τις απαιτήσεις των εργαζομένων.

Χαρακτηριστικά η ΑΛΟΥΜΥΛ, κάτω και από τις πιέσεις του Συνδικάτου, έδωσε 500.000 ευρώ και αυτά σε ticket για μεγάλες αλυσίδες super market, είναι τα κέρδη 3-4 ημερών που παρήγαγαν οι εργαζόμενοι μόνο το πρώτο εξάμηνο του 2022.

Συνεχίζουμε ακόμα πιο δυναμικά για:

· να παρθούν πίσω οι απολύσεις.

· να διασφαλιστούν οι θέσεις εργασίας.

· αυξήσεις στους μισθούς, υπογραφή Κλαδικής Σύμβασης Εργασίας.

· μέτρα υγείας και ασφάλειας.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Περί… άλλου!

Την αναγκαιότητα να συγκροτηθούν τα ταχύτερο δυνατόν, με ευθύνη των νομαρχιακών επιτροπών, νομαρχιακές επιτροπές εκλογικού αγώνα με την συμμετοχή σε […]

«Σε αναμμένα κάρβουνα»

Ήταν που ήταν ράθυμο το κλίμα στα κομματικά επιτελεία ωρισμένων κομμάτων αναφορικά με την δραστηριοποίηση τους εν όψει των προσεχών […]