Αγροτικά

Εγκρίθηκε η βελτίωση του αρδευτικού δικτύου του δήμου Παιονίας

Εκδόθηκε την Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014 η απόφαση του ειδικού γραμματέα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Δημητρίου Ιατρίδη για την ένταξη της πράξης « ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΚΑΙ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΑΡΔΕΥΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΙΟΝΙΑΣ», στο πρόγραμμα «Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2007-2013».

Της απόφασης συνολικού ποσού 300.000 ευρώ προηγήθηκαν συναντήσεις και συνεργασία στην Αθήνα του δημάρχου Παιονίας Θανάση Λαπόρδα και του αντιδημάρχου Δημήτρη Κουλίνα. Στις συνεργασίες αυτές συμμετείχε και ο βουλευτής ν. Κιλκίς Γεώργιος Γεωργαντάς , ο οποίος επισήμανε στον ειδικό γραμματέα πόσο σημαντική για την περιοχή είναι η αντικατάσταση του μηχανικού και υδραυλικού μηχανισμού στα ανλτιοστάσια και στις δεξαμενές που χρησιμοποιούνται για την άρδευση των αγροκτημάτων των οικισμών Αγίου Πέτρου, Ευρωπού, Ρυζίων, Μεσιάς και Χαμηλού, που περιλαμβάνονται στο έργο.
Στην απόφαση που εκδόθηκε καθορίζεται και η χρονική διάρκεια εκτέλεσης του έργου η οποία είναι από την 01-08-2014 έως της 31-12-2015.

Περισσότερα

Δεκάδες τρακτέρ παραμένουν και καλούν σε παναγροτικό συλλαλητήριο την Δευτέρα στον μεθοριακό σταθμό Ευζώνων

Παραμένουν στον μεθοριακό σταθμό των Ευζώνων δεκάδες τράκτερ αγροτών και κτηνοτρόφων από την περιφερειακή ενότητα του Κιλκίς, συντηρώντας το γενικότερο […]

Δείτε ακόμα

Φωτοσχόλιο

Μετά την εκλογή Συμπαραστάτη του δημότη και της επιχείρησης στο δήμο Παιονίας