Κιλκισιώτικες κουβεντούλες

Όχι την «μπάλλα” …στην «κερκίδα»

Eντύπωση μας προκάλεσε το γεγονός, ότι ο πρώην δήμαρχος Παιονίας και νυν επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Χρήστος Γκουντενούδης απέφυγε να καταδικάσει κατά την πρόσφατη πρώτη τηλεσυνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, το γεγονός βανδαλισμού σε κατασκευή προβολής του δήμου στην πλατεία της 28ης Οκτωβρίου, στο Πολύκαστρο, επιλέγοντας ουσιαστικώς στην τοποθέτησή του “να πετάξει την μπάλλα στην κερκίδα” και ασκώντας κριτική γιά την πλημμελή λειτουργία άλλης πινακίδας που είχε τοποθετηθεί επί δημαρχίας του στην ίδια περιοχή.

Σίγουρα ο κ. Γκουντενούδης, ως πρώην …κεντρικός αμυντικός, και μάλιστα με περγαμηνές, γιά τους καλώς γνωρίζοντες το κιλκισιώτικο ποδόσφαιρο, γνωρίζει καλά τα της μπάλλας, όμως εν προκειμένω θα έπρεπε να επιλέξει τον «αγωνιστικό χώρο», και όχι την “κερκίδα”, καθώς τέτοια φαινόμενα βανδαλισμών θα πρέπει να τυγχάνουν καθολικής καταδίκης.

Πάντως, εκ των υστέρων αποδείχθηκε, ότι υπαίτιος του βανδαλισμού υπήρξε δημότης τελών εν ευθυμία, δίνοντας, εκτός των άλλων, και τέλος στην παραφιλολογία και την συνωμοσιολογία, η οποία αναπτύχθηκε και μέσω του διαδικτύου για το ποιόν και την ταυτότητα του δράστη ή των δραστών.

“Απλά ήπιαμε λίγο παραπάνω κύριε …δήμαρχε”!

Περισσότερα

Φωτοσχόλιο

Από την επίσκεψη – ομιλία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Νίκου Ανδρουλάκη στο Κιλκίς

Αντάξιος… του ονοματεπωνύμου!

Από τις πιό συγκινητικές στιγμές στην εκδήλωση ονοματοθεσίας της κεντρικής οδού στον οικισμό της Πηγής (Ισβόρου) σε οδό Ανθυποσμηναγού Στέφανου […]

Δείτε ακόμα