Πολιτική

«Εμπρός γιά μία Παιονία ισχυρή» τόνισε στην πρώτη συγκέντρωσή του ο Χ.Γκουντενούδης

Σε κλίμα ενότητας και ομοψυχίας πραγματοποιήθηκε η πρώτη συγκέντρωση των στελεχών του δημοτικού συνδυασμού «Παιονία Ισχυρή» με επικεφαλής τον Χρήστο Γκουντενούδη.
Ο υποψήφιος δήμαρχος έπλεξε το εγκώμιο όλων των υποψηφίων γιά την εμπιστοσύνη με την οποία τον περιβάλλουν και για την απόφασή τους να συστρατευθούν μαζί του.
«Η απόφασή σας», τόνισε ο κ. Γκουντενούδης, «με τιμά και μου δημιουργεί αυξημένο αίσθημα ευθύνης για τον τόπο και τους συμπολίτες μας. Είμαι ιδιαίτερα ευτυχής, γιατί διαπιστώνω ότι είμαστε μια δεμένη ομάδα, που αποτελείται από ανθρώπους ικανούς, με επαγγελματική και κοινωνική καταξίωση, που έχουν τη γνώση αλλά και την εμπειρία στα αυτοδιοικητικά θέματα. Κυρίως όμως επειδή έχουμε όρεξη και διάθεση να δουλέψουμε όλοι μαζί για την αναπτυξιακή προοπτική της Παιονίας, διεκδικώντας μια καλύτερη θέση στο αύριο».
Στο σύντομο χαιρετισμό του υπογράμμισε, ότι τα στελέχη του δημοτικού συνδυασμού «Παιονία Ισχυρή» «σκέφτονται και πράττουν συλλογικώς. Ενώνουν τις δυνάμεις τους για το καλό και το συμφέρον του τόπου, έχοντας στραμμένο το βλέμμα στο δημότη και στις ανάγκες του. Ο δημότης είναι ο σύμμαχος και ο κριτής μας. Θέλουμε και επιδιώκουμε με κάθε τρόπο τον ουσιαστικό διάλογο μαζί του και τη συμμετοχή του στις τοπικές υποθέσεις. Για να ξανανιώσει ενεργός και χρήσιμος δημότης, για να έχει αποφασιστικό λόγο στα δημοτικά δρώμενα».
Ο υποψήφιος δήμαρχος Παιονίας σημείωσε ότι ο συνδυασμός «Παιονία Ισχυρή» έχει δημιουργήσει μια ξεχωριστή δυναμική στην τοπική κοινωνία, η οποία συν τω χρόνω θα αυξάνεται.
Ευχήθηκε δε καλή δύναμη στους υποψηφίους στον εκλογικό αγώνα ενώ τους κάλεσε να εντείνουν την προσπάθειά τους μέχρι την τελική νίκη.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα