Αθλητισμός

«Καυγάς» γιά τον Σ.Γκέρτσο μεταξύ Κιλκισιακού και Εθνικού Ν.Αγιονερίου

«Καυγάς» ξέσπασε μεταξύ Κιλκισιακού και Εθνικού Ν.Αγιονερίου γιά τον ποδοσφαιριστή Σταύρο Γκέρτσο με αφορμή την παλινωδία στο θέμα της μετακίνησης του παίκτη από τον δεύτερο στον πρώτο.

Ο 31χρονος κεντρικός κυνηγός αποδεσμεύθηκε το Καλοκαίρι από τον Εθνικό και συμφώνησε κατ’ αρχάς με τον Κιλκισιακό, με τον οποίο και αγωνίσθηκε σε φιλικούς αγώνες.

Ο σύλλογος του Νέου Αγιονερίου υποστηρίζει, ότι προχώρησε στην επαναπόκτηση του παίκτη, επειδή αυτός δεν «τα βρήκε» στο οικονομικό με τον σύλλογο του Κιλκίς, και με σκοπό να καλύψει ενα από τα κενά που προέκυψαν από σοβαρούς τραυματισμούς βασικών στελεχών.

Αντικρούοντας ο Κιλκισιακός κάνει λόγο γιά εσκεμμένη κατακράτηση του δελτίου του παίκτη αν και αυτός είχε αποδεσμευθεί, αλλά και γιά άρνηση του Εθνικού να δεχθεί το ποσό των δύο χιλιάδων ευρώ, που είχε ζήτησει από τον Κιλκισιακό, προκειμένου να αρθεί το εμπόδιο της μετακίνησης του Σταύρου Γκέρτσου.

Στην επίσημη ανακοίνωσή του ο Εθνικός κάνει λόγο γιά ένταξη του παίκτη στην ομάδα, με τον Κιλκισιακό να επικαλείται την συμφωνία του με αυτόν από το περασμένο Καλοκαίρι κάτι που σημαίνει ότι δεν πρόκειται περί απλής μετεγγραφής.

Ειδικότερα στην «ξερή» ειδησεογραφική ανακοίνωση του Εθνικού ο Κιλκισιακός αντιπαραθέτει την ακόλουθη:

«Με το έτσι θέλω»
«Με έκπληξη διαβάσαμε την μετεγγραφή-παραμονή του Σταύρου Γκέρτσου στην ομάδα του Εθνικού Νέου Αγιονερίου, ο οποίος στην επίσημη ανακοίνωσή του ανέφερε ότι “λόγοι οικονομικοί δεν επέτρεψαν την πραγματοποίηση της μεταγραφής του στον Κιλκισιακό.”

Επειδή κάποιοι νομίζουν ότι δηλώνει αδυναμία το ό,τι δε μιλάμε εδώ και καιρό, ήρθε η ώρα να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους.

Ο ποδοσφαιριστής Σταύρος Γκέρτσος έμεινε ελεύθερος το Καλοκαίρι από το Νέο Αγιονέρι, καθώς δεν τον υπολόγιζαν. Ο Κιλκισιακός άμεσα ήρθε σε συμφωνία μαζί του, και κάπου εκεί άρχισαν τα ευτράπελα.

Η διοίκηση του Νέου Αγιονερίου αντέδρασε σε αυτήν την μετεγγραφή (μάλλον ξέχασε πριν δυο χρόνια με τα παιδιά ποιάς «ακαδημίας» αγωνιζόταν στα παιδικά πρωταθλήματα της ΕΠΣ Κιλκίς, κάτι που είναι υποχρεωτικό από την ΕΠΟ για να μην υπάρχουν κυρώσεις), και με το έτσι θέλω κρατούσε το δελτίο του ποδοσφαιριστή, αν και τον είχε αποδεσμεύσει, ενώ σε πολλές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών της που συμφώνησαν με άλλες ομάδες δεν υπήρξαν τέτοια ζητήματα.

Τελικώς ζήτησε το ποσό των 2000 Ευρώ το οποίο ο Κιλκισιακός αποφάσισε να καταβάλει, αλλά και πάλι η ομάδα του Νέου Αγιονερίου αρνήθηκε!

Για να γνωρίζει ο φίλαθλος κόσμος του Κιλκίς τι πραγματικά συνέβη στη συγκεκριμένη περίπτωση».

Ο Ν.Μπελίτσας στον Εθνικό

Εν τω μεταξύ στην δύναμη του Εθνικού εντάχθηκε ένας ακόμη πρώην παίκτης του Κιλκισιακού, ο 27χρονος μεσοεπιθετικός Νίκος Μπελίτσας, που έως το περασμένο Καλοκαίρι αγωνιζόταν στο Βυζάντιο Κοκκινοχώματος Καβάλας.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα