Αθλητισμός

Ο Θ.Γκαντίδης του Αετού Κιλκίς στην αναπτυξιακή διοργάνωση παίδων «Πέτρος Καπαγέρωφ»

Σε εξέλιξη βρίσκεται η ετήσια θεσμική χριστουγεννιάτικη αναπτυξιακή διοργάνωση παίδων «Πέτρος Καπαγέρωφ» της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης εις μνήμην του σημαντικού παράγοντα του αθλήματος του καλαθοσφαίρου με την πολύπλευρη προσφορά στην υπόθεση της ανάπτυξής του.

Οι αγώνες διεξάγονται στο κλειστό γυμναστήριο Αστακού Αιτωλοακαρνανίας ανάμεσα σε μικτές ομάδες παίδων προερχομένων από όλες τις ενώσεις καλαθοσφαιρικών σωματείων.
Ενας από τους επιλέκτους αυτούς παίδες καλαθοσφαιριστές είναι ο 14χρονος αναστήματος 1,90μ. του Αετού Κιλκίς (θέσεις «δύο», και κυρίως «τρία») Θωμάς Γκαντίδης.
Ο εκ Πολυκάστρου καταγόμενος ταλαντούχος και φέρελπις καλαθοσφαιριστής εκπροσωπεί σ’ αυτήν την θεσμική αναπτυξιακή διοργάνωση την ένωση καλαθοσφαιρικών σωματείων Κ.Μακεδονίας (ΕΚΑΣΚΕΜ) μαζί με τον συνομήλικο συναθλητή του του Φίλιππου Βεροίας Αντώνη Καραγεωργίου.
Η παρουσία του Θωμά Γκαντίδη σ’ αυτήν την διοργάνωση σηματοδοτεί και τυπικώς την επιστροφή του κιλκισιώτικου καλαθοσφαιρικού «φυτωρίου» στην αναπτυξιακή διαδικασία σε επίπεδο πανελληνίων διοργανώσεων αυτύ του περιεχομένου ύστερα από ένα «κενό» μερικών χρόνων.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Εντελώς αναμενόμενο

Τον Γιώργο Γεωργαντά βράβευσε ο Κυνηγετικός Σύλλογος Κιλκίς την περασμένη Κυριακή κατά την διάρκεια του ετήσιου χορού του, στο  «Κτήμα των Ευχών». […]

Ο δήμος Κιλκίς σε ρόλο… Πόντιου Πιλάτου διέλευσης οχημάτων αποκομιδής βαρέων απορριμμάτων από ιδιοκτησίες περιοχής Ηρώου

Νέα “επεισόδια” προστίθενται στο “σήριαλ” της αυθαίρετης διέλευσης οχημάτων αποκομιδής βαρέων απορριμμάτων από ιδιοκτησίες στην περιοχή του λόφου του Ηρώου, […]