Πολιτισμός

Ο δήμος Παιονίας τίμησε εισαχθέντες στην τριτοβάθμια εκπαίδευση

Το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2023 και ενόψει του εορτασμού των Τριών Ιεραρχών πραγματοποιήθηκε στο κέντρο Πολιτισμού και Πληροφόρησης Πολυκάστρου η «Γιορτή Γραμμάτων και Παιδείας» του δήμου Παιονίας.

Σε μία σεμνή τελετή, παρόντος του μητροπολίτου κκ. Δημητρίου και του δημάρχου Κώστα Σιωνίδη που χαιρέτισαν την εκδήλωση, βραβεύθηκαν για τις επιδόσεις τους οι απόφοιτοι αριστεύσαντες μαθητές Γυμνασίων & Λυκείων καθώς και οι επιτυχόντες στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Στους αριστούχους απονεμήθηκαν έπαινοι και δόθηκαν, ως αναμνηστικό δώρο, από το δήμο ένα USB και ένα USB Hub 4.

Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης ήταν η εκπαιδευτικός Αθηνά Τσέλιου και την επιμέλεια είχε η πρόεδρος της κοινωφελούς επιχείρησης του δήμου Γαρυφαλλιά Καρβουνιάρη.

Συμμετείχε η βυζαντινή χορωδία από καθηγητές του δημοτικού ωδείου Παιονίας με την συνοδεία από βιολί και πιάνο.

Στο κατάμεστο κέντρο Πολιτισμού και Πληροφόρησης Πολυκάστρου, γονείς, αυτοδιοικητικοί παράγοντες και εκπρόσωποι φορέων του δήμου, χειροκρότησαν και συνεχάρησαν τους βραβευθέντες μαθητές, ευχόμενοι κάθε επιτυχία στις μελλοντικές τους προσπάθειες.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Η έκτη καλύτερη

Την έκτη καλύτερη επίδοση σε εθνικό επίπεδο, με ποσοστό 5,27%, κατέγραψε στο Κιλκίς το πρωτοεμφανιζόμενο στα πολιτικά δρώμενα της χώρας […]