Πολιτική

Γ.Μιχαηλίδης: “Να παρακρατηθεί ο μισθός των δημοτικών συμβούλων Κιλκίς έως ότου εξοφληθούν όλοι οι απλήρωτοι εργαζόμενοι”

Την παρακράτηση του μισθού των δημοτικών συμβούλων Κιλκίς έως ότου εξοφληθούν όλοι οι απλήρωτοι εργαζόμενοι του “Βοήθεια στο Σπίτι” ζητά με επιστολή του ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Κιλκίς Γεώργιος Αχ. Μιχαηλίδης. Στην επιστολή του ο κ. Μιχαηλίδης αναφέρει τα εξής:

“Κύριοι της δημοτικής αρχής Κιλκίς,

Με αφορμή την ανακοίνωση της ΔΑΣ ΟΤΑ Κιλκίς 14.04.2020, την δημοσίευση του τοπικού τύπου και το σχετικό αναπάντητο ερώτημά μου προς την δημοτική αρχή στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο σχετικά με τους απλήρωτους, εδώ και 3 μήνες, εργαζόμενους στο «Βοήθεια στο Σπίτι», θεωρώ πως οι εργαζόμενοι της ΠΡΩΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ που έχουν επωμιστεί όλο το βάρος της εξυπηρέτησης των ατόμων που το έχουν ανάγκη, δεν μπορεί να παραμένουν απλήρωτοι και μάλιστα εδώ και 3 μήνες, όταν άλλοι παίρνουν το δώρο Πάσχα ή την οικονομική ενίσχυση εργαζόμενοι που έχουν υποχρεωθεί σε παύση και επιχειρήσεις που έχουν κλείσει λόγω της πανδημίας.

Θέλετε να πιστέψω πως είναι στις ανησυχίες σας και πως προσπαθείτε να επισπεύσετε την άμεση εξόφληση και την μετέπειτα έγκαιρη πληρωμή τους, σας καλώ ως αιρετούς που αμείβεστε να ζητήσετε να παρακρατηθεί ο μισθός σας έως ότου εξοφληθούν όλοι οι απλήρωτοι εργαζόμενοι σε ένδειξη συμπαράστασης”.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα