Κιλκισιώτικες κουβεντούλες

Πρώτα οι… προσωπικές επιδιώξεις

Με τις χρόνιες αδυναμίες της δημόσιας διοίκησης στην χώρα μας και τον τρόπο, με τον οποίο ωρισμένοι δημόσιοι λειτουργοί και συνδικαλιστικοί φορείς αντιλαμβάνονται, ότι μπορούν να υπηρετούν την δημόσια διοίκηση μέσα από ένα πρίσμα, που υπηρετεί πρώτα τις προσωπικές επιδιώξεις των εργαζομένων και δευτερευόντως τις ανάγκες των δημοσίων υπηρεσιών, όπου έχουν τοποθετηθεί να εργασθούν, ήλθε ουσιαστικώς αντιμέτωπη η αρχαιολογική υπηρεσία του Κιλκίς.

Αφορμή απετέλεσε το γεγονός, ότι η προσφάτως διορισθείσα ως δόκιμη υπάλληλος φύλαξης και ενημέρωσης για τον αρχαιολογικό χώρο του Παλατιανού βρέθηκε αποσπασμένη μέσα σε ένα μόλις τετράμηνο σε υπηρεσία του υπουργείου πολιτισμού στην Θεσσαλονίκη, παρά το γεγονός ότι δεν υπήρχε δυνατότητα κάλυψης της θέσης από αντίστοιχο μόνιμο υπάλληλο.

Και χρειάστηκε να παρέμβει αρμοδίως ο υπουργός ψηφιακής διακυβέρνησης και βουλευτής Κιλκίς Γιώργος Γεωργαντάς, προκειμένου να ανακληθεί η απόφαση της απόσπασης και να προκύψει το “έκαστος εφ’ ω ετάχθη” στο αμέσως προσεχές διάστημα.

Περισσότερα

Φωτοσχόλιο

Από την επίσκεψη – ομιλία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Νίκου Ανδρουλάκη στο Κιλκίς

Αντάξιος… του ονοματεπωνύμου!

Από τις πιό συγκινητικές στιγμές στην εκδήλωση ονοματοθεσίας της κεντρικής οδού στον οικισμό της Πηγής (Ισβόρου) σε οδό Ανθυποσμηναγού Στέφανου […]

Δείτε ακόμα