Κιλκισιώτικες κουβεντούλες

Ακόμη ευκολότερα

Στις αρμοδιότητες του υπουργείου ψηφιακής διακυβέρνησης εντάσσονται τα θέματα του Κτηματολογίου, σύμφωνα με τις ανακοινώσεις του νέου κυβερνητικού εκπροσώπου Χρήστου Ταραντίλη.

Ένας σημαντικός τομέας, ο οποίος λόγω της υφής του, αφορά σε ένα πολύ μεγάλο αριθμό πολιτών, όπως έχει δείξει η έως τώρα εμπειρία.

Και μπορεί ο εν λόγω τομέας να εμπίπτει στις αρμοδιότητες του ετέρου υφυπουργού στο υπουργείο ψηφιακής διακυβέρνησης, και όχι σε αυτές του Γεωργαντά, που ως γνωστόν διατηρεί το χαρτοφυλάκιο του στο εν λόγω υπουργείο, όμως δεν παύει να είναι μόλις της ίδιας «ομάδας».

Υπενθυμίζεται, ότι ο κ. Γεωργαντάς στο πρόσφατο παρελθόν με τις παρεμβάσεις – πρωτοβουλίες του στο θέμα ανάρτησης χαρτών κτηματολογίου, με βάση χάρτες του 1945, είχε συμβάλει τα μέγιστα στο να λυθεί ένα ακανθώδες πρόβλημα με «ρίζες» όχι μόνον σε τοπικό αλλά σε εθνικό επίπεδο ωθώντας την τότε αρμόδια ηγεσία του Κτηματολογίου να προχωρήσει σε σχετική ρύθμιση, ευεργετική γιά πολίτες και δασικές υπηρεσίες, με την συνδρομή του Κτηματολογίου σε εθνικό επίπεδο.

Κάτι που μας κάνει να πιστεύουμε, ότι, αν χρειασθεί και στο μέλλον, τα πράγματα θα είναι ακόμη ευκολότερο να δρομολογηθούν ως αρμοδιότητες του υπουργείου ψηφιακής διακυβέρνησης.

Περισσότερα

Φωτοσχόλιο

Μετά το αποτέλεσμα των Ευροεκλογών

Συγχαρητήρια χωρίς ντροπή

Χωρίς ίχνος ντροπής ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Κιλκίς της Νέας Δημοκρατίας Μηνάς Παπαδόπουλος απέστειλε συγχαρητήρια στον σφυροβόλο Κωνσταντίνο Ζάλτο γιά […]

Δείτε ακόμα