Πολιτική

Γιώργος Φραγγίδης: Όχι μικροπολιτική με της Ένοπλες Δυνάμεις κύριε Γεωργαντά

Την έντονη αντίδραση του βουλευτή Κιλκίς του ΚΙΝΑΛ και μέλους της διαρκούς επιτροπής εθνικής αμύνης και εξωτερικών υποθέσεων της Βουλής Γιώργου Φραγγίδη προκάλεσε η μη πρόσκλησή του για την εδώ επίσκεψη του υφυπουργού εθνικής αμύνης Αλκιβιάδη Στεφανή.

Στην σχετική έγγραφη δήλωσή του ο κ.Φραγγίδης αναφέρει τα εξής:

“Με ιδιαίτερο προβληματισμό και αιφνιδιασμένος, πληροφορήθηκα ότι την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης του νομού Κιλκίς, την επίσκεψη του υφυπουργού Εθνικής Άμυνας Στεφανή Αλκιβιάδη στην Κρηστώνη, όπου εδρεύει το Πολυεθνικό Κέντρο Εκπαίδευσης Επιχειρήσεων Υποστήριξης της Ειρήνης και που φιλοξενεί κάθε χρόνο εκατοντάδες εκπαιδευόμενους από διάφορες χώρες.

Ενέργειες όμως σαν αυτή, να επισκέπτεται ένας υφυπουργός των Ενόπλων Δυνάμεων το νομό Κιλκίς, χωρίς να καλείται το μέλος της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής, βουλευτής νομού Κιλκίς Γεώργιος Φραγγίδης είναι απαράδεκτες, χαρακτηρίζονται από στενή κομματική διαχείριση και στερούνται του πνεύματος της Εθνικής ομοψυχίας που απαιτείται τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο που διανύουμε.

Εκφράζω δημόσια τη δυσαρέσκειά μου, δηλώνοντας παράλληλα ότι οι Ένοπλες δυνάμεις της Χώρας έχουν την στήριξη και εμπιστοσύνη του Ελληνικού λαού, και αποτελούν θεματοφύλακα των κυριαρχικών δικαιωμάτων και της Εθνικής ακεραιότητας.

Επιβάλλεται οι Ένοπλες δυνάμεις να παραμένουν έξω και μακριά από πολιτικές και μικροκομματικές σκοπιμότητες”.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ, ΟΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΗΡΩΕΣ

Στα πλαίσια των Πολιτιστικών Εκδηλώσεων των “Πολυκαστρινών 2024” και με αφορμή την συμπλήρωση 50 χρόνων από την μαύρη επέτειο της […]