Πολιτική

Γ.Αναστασιάδης: «Η νίκη του ΚΙΝΑΛ θα είναι νίκη του συνόλου των κατοίκων του νομού»

Με την ευκαιρία της έναρξης του προεκλογικού αγώνα γιά τις βουλευτικές εκλογές της Κυριακής 7.7.19 ο υποψήφιος βουλευτής Κιλκίς του Κινήματος Αλλαγής Γιώργος Αναστασιάδης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Ξεκινώ με ενθουσιασμό την προεκλογική μου εκστρατεία μαζί με τους συνεργάτες μου με κύριο οδηγό την απέραντη αγάπη μας για τον τόπο μας, το Κιλκίς. Θα έχουμε την τύχη να επισκεφθούμε όλα τα χωριά και όλες τις πόλεις του Κιλκίς και να συνομιλήσουμε με το σύνολο των κατοίκων του νομού μας, στις γειτονιές, στα καφενεία και στις πλατείες.

Θα συνομιλήσουμε με όλους τους παραγωγικούς και επιστημονικούς φορείς του νομού μας. Με τους ανθρώπους της αγροτικής και κτηνοτροφικής παραγωγής, με τους εργαζόμενους σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, με τους ανθρώπους της αυτοδιοίκησης, του αθλητισμού και του πολιτισμού, με την νέα γενιά καθώς και με όλες τις ευαίσθητες και ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

Το μήνυμα μας θα είναι μήνυμα αισιοδοξίας και νίκης των δυνάμεων της προόδου για την ανασύνταξη της χώρας μας και την επιστροφή της στην κανονικότητα. Θα είναι ταυτόχρονα και μήνυμα ένωσης όλων των παραγωγικών και δημιουργικών δυνάμεων του τόπου μας, του Κιλκίς, για να μπορεί ο νομός μας να προχωρεί με ταχύ βηματισμό την επόμενη δεκαετία.

Θα αγωνιστούμε μαζί με τους συνεργάτες μου με πάθος. Θα δώσουμε έναν τίμιο και καθαρό αγώνα όπως χρόνια τώρα έχουμε μάθει να κάνουμε στον επαγγελματικό, πολιτικό και κοινωνικό μας βίο.
Το πολιτικό μου γραφείο θα είναι ανοικτό για όλες και όλους.

Η νίκη μας θα είναι νίκη του συνόλου των κατοίκων του νομού μας!».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Ο Βλάσιος Γ. Σκορδέλης

Γεννήθηκε στην Στενήμαχο Ανατολικής Ρωμυλίας (Βόρεια Θράκη) το έτος 1830 και πέθανε στην Αθήνα το 1898. Μετά την αποφοίτησή του […]