Πολιτική

Γ.Αναστασιάδης: «Δώστε ισχυρή εντολή στο ΚΙΝΑΛ γιά την πραγματική ανόρθωση»

Την κεντρική προεκλογική ομιλία του πραγματοποίησε το βράδυ της Δευτέρας 1.7.19 στο συνεδριακό κέντρο Κιλκίς ο υποψήφιος βουλευτής Κιλκίς του ΚΙΝΑΛ Γιώργος Αναστασιάδης.

Στο σχετικό ενημερωτικό δελτίο αναφέρονται και τα εξής:

«Συγκλονιστική ήταν η κοσμοσυρροή στην κεντρική προεκλογική εκδήλωση του υποψηφίου βουλευτή του Κινήματος Αλλαγής ΠΑΣΟΚ Κιλκίς Γιώργου Αναστασιάδη. Η δυναμική του παρουσία επιβεβαίωσε για άλλη μία φορά αυτό που κατά το παρελθόν έχουμε επισημάνει, ότι δηλαδή συγκαταλέγεται μεταξύ των πολιτικών στελεχών που σηματοδοτούν ένα ελπιδοφόρο μέλλον για το νομό Κιλκίς και ότι τυγχάνει τεράστιας αποδοχής από το σύνολο των κατοίκων του νομού μας.

Η γεμάτη αίθουσα απέδειξε με τον πιο περίτρανο τρόπο ότι η υποψηφιότητα του Γιώργου Αναστασιάδη είναι αυτή που μπορεί να προκαλέσει την ανατροπή στις προσεχείς εθνικές εκλογές.

Την εκδήλωση άνοιξε η δικηγόρος Χριστίνα Χαραλαμπίδου η οποία έκανε μια σύντομη αναφορά στον προεκλογικό αγώνα του Γιώργου Αναστασιάδη και την αγάπη με την οποία τον υποδέχονται σε όλους τους οικισμούς και τις πόλεις του νομού μας.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στην πολιτική σταθερότητα του καθώς όπως είπε υπήρξε ΠΑΣΟΚ και στα δύσκολα. Τέλος τόνισε με έμφαση ότι ο Γιώργος, αξίζει να είναι ο λόγος για να επιστρέψει κάποιος στην μεγάλη Δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη, στο Κίνημα Αλλαγής, ατμομηχανή του οποίου ήταν και είναι πάντα το ΠΑΣΟΚ.

Ακολούθως κάλεσε στο βήμα τον Γιώργο Αναστασιάδη ο οποίος ξεκίνησε την ομιλία του ασκώντας δριμεία κριτική στην διακυβέρνηση Τσίπρα που όπως τόνισε έχει αποτύχει σε όλο το φάσμα άσκησης κυβερνητικής πολιτικής. Στην συνέχεια αναφέρθηκε στο πώς φτάσαμε στην κρίση και τα μνημόνια μετά τον δημοσιονομικό εκτροχιασμό κατά τα χρόνια διακυβέρνησης της χώρας από τον κ. Καραμανλή την περίοδο 2004 – 2009.

Ο Γιώργος Αναστασιάδης συνέχισε την ομιλία του ζητώντας ισχυρή εντολή στο Κίνημα Αλλαγής για την ανόρθωση της μεσαίας τάξης, την στήριξη του κοινωνικού κράτους, την παραγωγή νέου πλούτου και νέων θέσεων εργασίας στην χώρα.

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά, η ισχυροποίηση της δημοκρατικής προοδευτικής παράταξης θα σημάνει και την επανάκαμψη της μεσαίας τάξης, η οποία παραδοσιακά εκφράστηκε από αυτήν την παράταξη.
Ακολούθως ανέλυσε το προγραμματικό πλαίσιο του Κινήματος Αλλαγής και τις προτάσεις του για την οικονομία, την υγεία, την εργασία, τον πολιτισμό, την παιδεία, τον πρωτογενή τομέα και την συνταγματική αναθεώρηση και έκλεισε την ομιλία του με αναφορά σε αναγκαία έργα και δράσεις για το νομό Κιλκίς».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Φωτοσχόλιο

Από την επισκεψη της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου στην Αγία Παρασκευή

Αν… δεν ήταν ο Σούλης!

Τον υφυπουργό υγείας Δημήτρη Βαρτζόπουλο ανακοίνωσε ότι φέρνει στο Κιλκίς γιά εκδήλωσή της η διοικούσα επιτροπή εκλογικής περιφερείας (ΔΕΕΠ) Κιλκίς […]