Πολιτική

Ο Κ.Γιαννόπουλος υποψήφιος στο Κιλκίς με τον Γιάννη Ιωαννίδη

Ο σημερινός πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Κιλκίς Κώστας Γιαννόπουλος είναι η επιλογή του επικεφαλής του συνδυασμού «Κεντρική Μακεδονία: Πρωταθλήτρια» Γιάννη Ιωαννίδη, όσον αφορά στην υποψηφιότητα γιά το αξίωμα του αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς.
Η σχετική ανακοίνωση έγινε κατά την διάρκεια εκδήλωσης παρουσίασης του ψηφοδελτίου του κ. Ιωαννίδη σε αίθουσα εκδηλώσεων ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης.
Ο 38χρονος Κώστας Γιαννόπουλος κατάγεται από τον Γαλλικό.
Είναι απόφοιτος του οικονομικού τμήματος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, οικονομολόγος και γενικός διευθυντής της «Ομοσπονδίας».
Στο πρόσφατο παρελθόν διετέλεσε αντιπρόσωπος και αναπληρωτής πρόεδρος στον ΟΠΕΚΕΠΕ.
Ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς αναμένεται να ξεκινήσει την προεκλογική εκστρατεία του την προσεχή Πέμπτη 20.3.14, στην πρώτη συγκέντρωση του συνδυασμού που θα πραγματοποιηθεί στο Κιλκίς παρουσία του κ. Ιωαννίδη.

«Ισχυρή ομάδα»
Μιλώντας κατά την διάρκεια της εκδήλωσης παρουσίασης των υποψηφίων αντιπεριφερειαρχών ο επικεφαλής του συνδυασμού Γιάννης Ιωαννίδης τόνισε, μεταξύ άλλων, και τα εξής:
«Συγκροτήσαμε την ισχυρή ομάδα της Κεντρικής Μακεδονίας, μία ομάδα που θα παλέψει ακούραστα, με όλες της τις δυνάμεις, προκειμένου να κάνει την περιφέρειά μας πρωταθλήτρια, να κάνει την Κεντρική Μακεδονία πρωταθλήτρια. Μπαίνουμε όλοι στον αγώνα με κέφι και αισιοδοξία, με πάθος και με δύναμη για να δώσουμε τη μάχη για τον τόπο μας και το λαό μας, που αξίζουν κάθε προσπάθεια. Βεβαιώνουμε, ότι για τη Μακεδονία καμμία διεκδίκηση δεν θα είναι αρκετή, καμμία επιτυχία δε θα είναι εφησυχαστική.
Οι εμπειρίες μου, τόσο στον αθλητισμό και την κοινωνία όσο και την κεντρική πολιτική σκηνή, με έχουν διδάξει ότι για να πετύχεις πρέπει πρώτα να φτιάξεις μία δυνατή ομάδα. Νομίζω ότι όλοι γνωρίζετε, ότι ως «κόουτς» αυτό ξέρω να το κάνω πολύ καλά. Αυτή την ομάδα λοιπόν, την ομάδα της νίκης, σας την παρουσιάζω σήμερα.
«Είναι μία ομάδα που αποτελείται κυρίως από νέους ανθρώπους, από ανθρώπους με κρυστάλλινες διαδρομές, από ανθρώπους που έχουν δρέψει δάφνες, που έχουν να επιδείξουν πολλές επιτυχίες στο πεδίο της αυτοδιοίκησης, της επιστήμης, του συνδικαλισμού. Από ανθρώπους που έχουν προφέρει και, πάνω από όλα, έχουν τη διάθεση και την επιθυμία να συνεχίσουν να προσφέρουν».
Ο κ. Ιωαννίδης ζήτησε επίσης από τους άλλους υποψηφίους να κάνουν προεκλογική εκστρατεία όπως ορίζει ο νόμος και όχι μέσα από την Περιφέρεια.
Το παρών μεταξύ άλλων έδωσαν ο υπουργός Μακεδονίας-Θράκης, Θεόδωρος Καράογλου, ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Έργων Στράτος Σιμόπουλος, η βουλευτής Γεωργία Μπατσαρά, ο βουλευτής Γιώργος Ορφανός, ο βουλευτής Σάββας Αναστασιάδης, η αναπληρώτρια Γ.Γ. του υπουργείου εξωτερικών Μάγδα Καρακόλη, πρόεδροι φορέων και οργανισμών, όπως ο κ. Λακασάς.

Περισσότερα

Χρήστος Σπίγκος: Οι καιροί ου μενετοί

Η συναρπαστική πορεία του ΣΥΡΙΖΑ, και αργότερα με τη διασταλτική προσθήκη «ΠΣ», θα προσελκύσει το ερευνητικό ενδιαφέρον αρκετών πολιτικών επιστημόνων, […]

Δείτε ακόμα

Αναμενόμενο

Στα μέλη της κεντρικής επιτροπής του «ΣΥΡΙΖΑ -Προοδευτική Συμμαχία», που υπέβαλαν προσφάτως την παραίτησή τους από αυτήν, συμπεριλαμβάνεται και η […]