Πολιτική

Οι νεοδημοκράτες της προεκλογικής περιόδου

Γράφει ο Γιάννης Τσογγίδης

Συμπληρώθηκε χρόνος από τότε που έλαβαν χώρα οι ευρωεκλογές, οι αυτοδιοικητικές και οι εθνικές εκλογές και σε όλες η Νέα Δημοκρατία πέτυχε εκλογικούς θριάμβους με την συναίνεση και την στήριξη δια της ψήφου των Ελλήνων πολιτών.

Στον νομό Κιλκίς συγκροτήθηκαν τα εξής ψηφοδέλτια:

– Το κομματικό ψηφοδέλτιο των εθνικών εκλογών.

– Το αντίστοιχο ψηφοδέλτιο της περιφέρειας, με επικεφαλής τον Τζιτζικώστα που υποστηρίχθηκε από την Νέα Δημοκρατία.

– Αρκετά ψηφοδέλτια για τις δημοτικές εκλογές, εκ των οποίων ένα αυτό του Δημήτρη Κυριακίδη, που κέρδισε και τις εκλογές, που με πλάγιους τρόπους παραπλάνησε τους πολίτες, ότι είχε την στήριξη της Νέας Δημοκρατίας, κάτι που δεν συνέβη ποτέ, και κατάφερε να επικρατήσει, έστω και «ασθμαίνοντα».

Κάτι ανάλογο έγινε και στο, δήμο Παιονίας, ίσως πιό ήπια.

Κατά την προεκλογική περίοδο όλοι αυτοί βλέποντας και το μεγάλο «αέρα» νίκης των ψηφοδελτίων της Νέας Δημοκρατίας με κάθε τρόπο βάλθηκαν να αποδείξουν το πόσο νεοδημοκράτες είναι πλειοδοτώντας σε κομματικό πατριωτισμό, άνθρωποι που οι περισσότεροι δεν πρόσφεραν τίποτε και ποτέ στο Κόμμα αυτό.

Σήμερα, 360 – 380 ημέρες μετά τις εκλογικές νίκες και το βόλεμα όσων εξελέγησαν, αλλά και των υπολοίπων που δεν εξελέγησαν, αλλά που προεκλογικώς έκαναν τις δηλώσεις αγάπης, πίστης και αφοσίωσης προς την Νέα Δημοκρατία, ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ αν είδε ή άκουσε κανείς μία, ΕΣΤΩ ΜΙΑ, δήλωση στον τοπικό Τύπο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έστω, που να παίρνει κάποιος από όλους αυτούς μία θέση δημόσια υπέρ της κυβέρνησης την στιγμή που από τους άλλους κομματικούς χώρους υπάρχει μία προπαγάνδα σε βάρος του κυβερνητικού έργου μεθοδευμένη και ψεύτικη;

Υποψήφιοι βουλευτές, αντιπεριφερειάρχης, εκλεγμένοι και μη περιφερειακοί σύμβουλοι, δήμαρχοι, αντιδήμαρχοι, πρόεδροι δημοτικών συμβουλίων, εκλεγμένοι και μη εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι, ουκ ολίγοι γενικώς. ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΖΗΤΗΜΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΔΕΝ ΑΡΘΡΩΣΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ FAKE NEWS ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΚΟΗΘΕΙΕΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ.

Όλοι μόνο τον εαυτούλη τους κοίταξαν και κοιτάζουν, κινούμενοι μέσα σε ένα απολίτικο και ανούσιο life style, μπλέκοντας τις κοινωνικές σχέσεις με την πολιτική.

Άραγε, μπορούν και να τα ξεχωρίσουν; Αλλά ποιός θα τα διαπιστώσει και θα τα αξιολογήσει όλα αυτά; Η ανύπαρκτη νομαρχιακή κομματική οργάνωση που είναι μόνο στα χαρτιά;

Υ.Γ. Και μέσα σε όλο αυτό το κλίμα έχουμε και τους όψιμους νεοδημοκράτες, που, αφού βεβαιώθηκαν ότι το γαλάζιο νερό κυλάει στο αυλάκι, είναι πρώτοι στις φωτογραφίες και στην κατάληψη ψευτοθέσεων μέχρι και έμμισθων θέσεων που μοιράζονται εδώ κι εκεί.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Το αποτέλεσμα και οι ερμηνείες

Αδιαμφισβήτητα το αποτέλεσμα των εκλογών της 21ης Μαΐου 2023, ήταν ένα αποτέλεσμα που ελάχιστοι ανέμεναν. Ούτε οι πιο αισιόδοξοι νεοδημοκράτες […]