Κιλκισιώτικες κουβεντούλες

«Καταπίνουν την κάμηλον»

Να απομακρυνθούν από αποθήκη επιχείρησης στο Παλαιό Αγιονέρι πλαστικά μπουκάλια, επειδή τα αποθηκευμένα σ΄αυτήν προϊόντα και υλικά «εγκυμονούν» κινδύνους σε περίπτωση πυρκαΐας.

Ειπώθηκε από τον εκεί καταγόμενο δημοτικό σύμβουλο Γιάννη Τσερκέζη κατά την διάρκεια της συνεδρίασης τουν δημοτικού συμβουλίου Κιλκίς της Τρίτης 14.5.24.

Τίθεται, λοιπόν, θέμα απομάκρυνσης μιάς επιχείρησης, επειδή συνιστά δυνητικό κίνδυνο σε περίπτωση πυρκαΐας, ευρισκόμενο στον χώρο της θεωρίας, ενώ δεν υφίσταται κανένα θέμα με την εκτεταμένη ρύπανση κατά μήκος του δρόμου προς τα δύο Αγιονέρια, ιδίως στο σημείο του «βαθουλώματος», από υλικά τα οποία, σε συνδυασμό με τά πυκνά αγριόχορτα κι απ΄τις δύο πλευρές του δρόμου συνιστούν, και μάλιστα επί καθημερινής βάσεως,… πραγματικό κίνδυνο πυρκαΐας με ακόμη και ολέθρια επακόλουθα.

Είπαμε, είναι θέμα οπτικής και υποκειμενικής αίσθησης η προσέγγιση σε κάθε θέμα, αλλά σε τέτοιες περιπτώσεις «ηχεί» περίεργα αυτή η αντίληψη κάποιων «να διυλίζουν τον κώνωπα και καταπίνουν την κάμηλον».

Περισσότερα

Φωτοσχόλιο

Μετά το αποτέλεσμα των Ευροεκλογών

Συγχαρητήρια χωρίς ντροπή

Χωρίς ίχνος ντροπής ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Κιλκίς της Νέας Δημοκρατίας Μηνάς Παπαδόπουλος απέστειλε συγχαρητήρια στον σφυροβόλο Κωνσταντίνο Ζάλτο γιά […]

Δείτε ακόμα