Κιλκισιώτικες κουβεντούλες

Ο… καιρός θα δείξει!

Ανάμεσα σε αυτούς, που υποδέχθηκαν το Σκρέκα κατά την διάρκεια της επίσκεψής του στον δήμο Παιονίας, και ο Γιάννης Συμεωνίδης, ο οποίος, πέρα από αντιδήμαρχος καθαριότηττος, δεν παύει να είναι και αγρότης.

Εξ ου και το ενδιαφέρον του να θέσει στον Θεσσαλό υφυπουργό αγροτικής ανάπτυξης και τρία θέματα, τα οποία δεν σχετίζονταν με τον λόγο της επίσκεψής του, που είχε να κάνει με την διαχείριση των υδατικών πόρων στην περιφερειακή ενότητα Κιλκίς.

Το πρώτο θέμα αφορούσε στο γεγονός, ότι δεν έχουν καταβληθεί στους Κιλκισιώτες παραγωγούς οι αποζημιώσεις ΠΣΕΑ του 2017 λόγω ξηρασίας, το δεύτερο στους κινδύνους να απωλεσθούν δικαιώματα από την απόδοση βοσκοτόπων για εγκατάσταση φωτοβολταϊκών σε εκτάσεις του Δημοσίου και το τρίτο στην αργοπορία σύστασης του μητρώου αμπελουργών και τα προβλήματα, που αυτό δημιουργεί στις άδειες γιά διήμερες αποστάξεις.

Γιά το πρώτο πληροφορήθηκε, ότι θα επιλυθεί συντόνως, ενώ για τα υπόλοιπα δύο … ο καιρός θα δείξει!

Περισσότερα

Οι εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ opencoffee

Μπορεί η συζήτηση που προκάλεσε ο Στέφανος Παραστατίδης για τις εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ να ήταν μέσω της διαδικασίας του οpencoffee […]

Φωτοσχόλιο

Από την τακτική συνεδρίαση η ΔΕΕΠ Ν.Δ ν. Κιλκίς γιά την αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος των Ευρωεκλογών.

Με τον Στεργιάδη η παρουσίαση

Το βιβλίο του “Οι ρίζες μας – Μουριές Κιλκίς” παρουσίασε στο κοινό του Κιλκίς την περασμένη Τετάρτη στην “Καπναποθήκη” της […]

Δείτε ακόμα