Προτάσεις

Νέο Τραγούδι & Music Video του Γιάννη Γρόση «Στην Άκρη Του Κόσμου»

Ο Κιλκισιώτης Γιάννης Γρόσης συνεχίζει την επιτυχημένη του συνεργασία με τον Γιώργο Θεοφάνους και παρουσιάζει το νέο του single «Στην Άκρη Του Κόσμου», σε στίχους Θάνου Παπανικολάου, που κυκλοφορεί από την Panik Platinum.

Ο ταλαντούχος τραγουδιστής, που κατέκτησε την πρώτη θέση στο «X Factor», έκλεψε τις εντυπώσεις με το δισκογραφικό του ντεμπούτο «Ξέρει Κανείς», με την υπογραφή του σπουδαίου συνθέτη Γιώργου Θεοφάνους και του ξεχωριστού στιχουργού Θάνου Παπανικολάου. Η συνεργασία τους συνεχίζεται με ένα δυναμικό ρυθμικό τραγούδι.

Το «Στην Άκρη Του Κόσμου» συνοδεύεται από ένα εξίσου δυναμικό music video, που γυρίστηκε σε εντυπωσιακά locations της Αττικής, όπως ο Φλοίσβος, ο Λυκαβηττός, τα Τουρκοβούνια και η παραλία της Γλυφάδας, σε σκηνοθεσία Βαγγέλη Τσαουσόπουλου. Μέσα από τις εικόνες, ο Γιάννης Γρόσης μας μεταφέρει όλη τη δύναμη και τη θετική ενέργεια του τραγουδιού που μπαίνει αμέσως στη λίστα των επιτυχιών του φετινού καλοκαιριού!

Μουσική: Γιώργος Θεοφάνους | Στίχοι: Θάνος Παπανικολάου

Βρείτ το «Στην Άκρη Του Κόσμου» σε όλα τα ψηφιακά καταταστήματα μουσικής:
https://smarturl.it/satkgg

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Η έκτη καλύτερη

Την έκτη καλύτερη επίδοση σε εθνικό επίπεδο, με ποσοστό 5,27%, κατέγραψε στο Κιλκίς το πρωτοεμφανιζόμενο στα πολιτικά δρώμενα της χώρας […]