Αθλητισμός

Για το πρωτάθλημα ο αποψινός (6μμ) αγώνας του ΓΑΣΚ με τον Δούκα

Για τρίτη φορά το τελευταίο δεκαήμερο και δεύτερη στο Κιλκίς συναντώνται οι χειροσφαιρικές ομάδες του ΓΑΣ Κιλκίς και του ΑΣΕ Δούκα. όμως αυτήν την φορά πρόκειται για αγώνα της δέκατης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος α1 εθνικής κατηγορίας.

Έχοντας σημειώσει σημαντική βαθμολογική πρόοδο τον τελευταίο καιρό ο ΓΑΣΚ θα επιδιώξει να της δώσει συνέχεια με ένα ακόμη νικηφόρο αποτέλεσμα το οποίο θα τον απομακρύνει οριστικώς απο την “ρευστή περιοχή” και θα τον φέρει στα πρόθυρα της πρώτης τετράδας.

Με την σειρά του ο ΑΣΕΔ “κυνηγά” την νίκη διότι μόνον αυτή θα του δώσει “βαθεία” βαθμολογική “ανάσα”. Έτσι αναμένεται να διεξαχθεί ένας αμφίρροπος και καθ’ όλη την διάρκειά του ενδιαφέρων αγώνας όπως οι μεταξύ τους δύο πρόσφατοι για το πανευρωπαικό κύπελλο Διεκδίκησης (“Τσάλλεντ Καπ”) αλλά και κατά παράδοσιν όλοι γενικώς οι αγώνες ΓΑΣΚ-ΑΣΕΔ ή ΑΣΕΔ-ΓΑΣΚ.

Ο προπονητής του κιλκισιώτικου συγκροτήματος δεν υπολογίζει τον τραυματία Δούγια. Η αποψινή συνάντηση του νέου κλειστού γυμναστηρίου Κιλκίς θα αρχίσει στις 6 το απόγευμα.

MVP της 9ης αγωνιστικής ο Κώστας Γρηγοριάδης

Πολυτιμότερος παίκτης της 9ης αγωνιστικής της Α1 Ανδρών αναδείχθηκε ο Κώστας Γρηγοριάδης του ΓΑΣ Κιλκίς. Ο νεαρός περιφερειακός βοήθησε τα μέγιστα στην νίκη της ομάδας του με 24-22 επί του Φοίβου Συκεών και συγκέντρωσε 7 ψήφους. Επίσης ψηφίστηκαν οι Μπάγιος (2), Τσιλιμπάρης, Πάβλοβιτς, ενώ υπήρξε και ένα λευκό.

«Ευχαριστώ τους προπονητές. Ήταν ένα δύσκολο ματς, αλλά ανταπεξήλθαμε στις δυσκολίες. Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου για την στήριξη τους. Θέλουμε να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό», σχολίασε ο 22χρονος περιφερειακός.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα