Γιά φιλανθρωπικό σκοπό η βασιλόπιτα του φιλοπτώχου ταμείου της Ι.Μ.Π.Κ.

Κοινωνία /

Την ετήσια εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας του γενικού φιλόπτωχου ταμείου διοργανώνει η ιερά μητρόπολις Πολυανής και Κιλκισίου γιά την προσεχή Κυριακή 24.1.16, στο “Κτήμα των Ευχών”, με ώρα έναρξης 6 το απόγευμα.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα τραγουδήσει η παιδική χορωρία του Πολυάνειου Ωδείου, θα παρουσιαστούν παραδοσιακοί χοροί από συγκροτήματα του συλλόγου Σαρακατσαναίων νομού Κιλκίς “Ο Φλάμπουρας” και της ένωση Ποντίων νομού Κιλκίς «Οι Αργοναύτες” και θα δοθεί χορός για τους προσκεκλημένους με τοπικούς καλλιτέχνες.

Τα έσοδα του χορού και της λαχειοφόρου που βρίσκεται σε εξέλιξη θα διατεθούν σε 12χρονο παιδί από τον Καμπάνη Κιλκίς προκειμένου να εγχειρησθεί και να αποκατασταθεί η κλονισμένη υγεία του.

Περισσότερα

Ευχαριστήριο του προέδρου της σχολικής επιτροπής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του δήμου Κιλκίς

Ο πρόεδρος της σχολικής επιτροπής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του δήμου Κιλκίς Ιωάννης Λιναρδάκης ευχαριστεί θερμά: Την ΑΝΟΣΗ – ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ, τον Αναστάσιο […]

Η βασιλόπιτα του ΧΩΜΑ Κιλκίς

Ο αθλητικός σύλλογος ΧΩμάτινος Μηχανοκίνητος Αθλητισμός (ΧΩ.Μ.Α.) Κιλκίς απευθύνει κάλεσμα στα μέλη και σε όλους τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού […]

Δείτε ακόμα