Κοινωνία

Γιά φιλανθρωπικό σκοπό η βασιλόπιτα του φιλοπτώχου ταμείου της Ι.Μ.Π.Κ.

Την ετήσια εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας του γενικού φιλόπτωχου ταμείου διοργανώνει η ιερά μητρόπολις Πολυανής και Κιλκισίου γιά την προσεχή Κυριακή 24.1.16, στο “Κτήμα των Ευχών”, με ώρα έναρξης 6 το απόγευμα.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα τραγουδήσει η παιδική χορωρία του Πολυάνειου Ωδείου, θα παρουσιαστούν παραδοσιακοί χοροί από συγκροτήματα του συλλόγου Σαρακατσαναίων νομού Κιλκίς “Ο Φλάμπουρας” και της ένωση Ποντίων νομού Κιλκίς «Οι Αργοναύτες” και θα δοθεί χορός για τους προσκεκλημένους με τοπικούς καλλιτέχνες.

Τα έσοδα του χορού και της λαχειοφόρου που βρίσκεται σε εξέλιξη θα διατεθούν σε 12χρονο παιδί από τον Καμπάνη Κιλκίς προκειμένου να εγχειρησθεί και να αποκατασταθεί η κλονισμένη υγεία του.

Περισσότερα

Δρ Τριαντάφυλλος Στυλιανόπουλος, το «διαμάντι» της επιστημονικής έρευνας στον «πόλεμο» εναντίον του καρκίνου

Της Βασιλικής Μιχοπούλου* Ο δρ Τριαντάφυλλος Στυλιανόπουλος έχει λάβει έξι φορές υψηλού κύρους χρηματοδότηση από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Έρευνας σχεδόν […]

Δείτε ακόμα

ΛΑΝΑΡΑΔΕΣ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ

(Στον υπέροχο φίλο μου Γιάννη Σαββόπουλο) Λαναράς ή λαναριτζής ήταν ο τεχνίτης που επεξεργαζόταν το προερχόμενο από το κούρεμα των […]