Οικονομία

Για αθέμιτο ανταγωνισμό καταγγέλλουν τα καταστήματα υπεραγορών οι εμποροεπαγγελματίες του Κιλκίς

Και τούτο διότι, όπως μας επισήμαναν, “εκμεταλλευόμενοι το γεγονός ότι λειτουργούν με σκοπό την προμήθεια τροφίμων λειτουργών παράλληλα και τα υπόλοιπα τμήματα τους, όπως για παράδειγμα αυτά της ένδυσης υπόδησης, παρά το γεγονός ότι με πράξη νομοθετικού περιεχομένου η λειτουργία τους έχει απαγορευθεί για τους λοιπούς εμπόρους.

Μία κατάσταση η οποία, όπως αναφέρουν, “συνιστά αθέμιτη τακτική αυξάνοντας επιπλέον την κερδοφορία των υπεραγορών σε σχέση με τους ελεύθερους εμποροεπαγγελματίες, οι οποίοι δέχονται ισχυρές πιέσεις ετούτη την περίοδο λόγω των μέτρων για τον περιορισμό της διασποράς του φονικού κορωναϊκού ιού”.

Μάλιστα σύμφωνα με όσα είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε η ηγεσία του εμποροεπαγγελματικού συλλόγου και του εμποροβιομηχανικού επιμελητηρίου Κιλκίς ετοιμάζονται να εκδώσουν σχετική ανακοίνωση επισημαίνοντας την ανάγκη να υπάρξουν σχετικοί έλεγχοι και να εφαρμοστούν τα όσα προβλέπει η νομοθεσία.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

«Παραιτήσου»

Την τιμητική τους είχαν την εβδομάδα που μας πέρασε στον πολιτικό «στίβο» του νομού μας η απαίτηση παραιτήσεων. Εν αρχή […]