Πολιτική

Ελένη Γερασιμίδου: «Ενισχύστε τα ψηφοδέλτια του Κ.Κ.Ε.»

ΧΑΛΙΤΣΙΟΣΠραγματοποιήθηκε την Τρίτη 1.4.14 η προγραμματισμένη περιοδεία της Ελένης Γερασιμίδου, βουλευτού του ΚΚΕ, με τους υποψήφιους της «Λαϊκής Συσπείρωσης» δήμαρχο Κιλκίς Γιάννη Φαχουρίδη και αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς Κώστα Χαλίτσιο, σε Χέρσο και Δροσάτο. Μαζί τους περιόδευσε και αντιπροσωπεία του ΚΚΕ, καθώς και υποψήφιοι από τους δυο συνδυασμούς.
Οι συγκεντρώσεις πραγματοποιήθηκαν σε καφενεία των δυο χωριών, όπου οι υποψήφιοι αναφέρθηκαν στην ανάγκη ενίσχυσης της «Λαϊκής Συσπείρωσης» σε δήμο και περιφέρεια, στον ενιαίο χαρακτήρα της εκλογικής «μάχης» και την ανάγκη ενίσχυσης του ΚΚΕ παντού, και στην ευρωβουλή, και στην βουλή. Αναφέρθηκαν στα προβλήματα, που αντιμετωπίζει σήμερα η λαϊκή οικογένεια, καθώς και στο τι προτείνει η «Λαϊκή Συσπείρωση», τον τρόπο οργάνωσης και αγώνα.
Η Ελένη Γερασιμίδου αναφέρθηκε και μέσα από την εμπειρία της ως βουλευτού στην ανάγκη ενίσχυσης των ψηφοδελτίων του ΚΚΕ σε όλες τις εκλογικές «μάχες», την ανάγκη για ισχυρή λαϊκή αντιπολίτευση. Ακολούθησε συζήτηση με τους κατοίκους πάνω σε θέματα της επικαιρότητας και σε ζητήματα, που απασχολούν τους κατοίκους της περιοχής.

Περισσότερα

Δεξίωση του επανεκλεγέντος δημάρχου Κ.Σιωνίδη προς τους υποψηφίους της παράταξης «Παιονία της Προόδου»

Ευχαριστήρια δεξίωση παρέθεσε ο επανεκλεγής δήμαρχος Παιονίας Κώστας Σιωνίδης προς τους υποψηφίους της δημοτικής παράταξης «ΠΑΙΟΝΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ» την Τρίτη […]

Δείτε ακόμα