Κιλκισιώτικες κουβεντούλες

Μέχρι ….τέσσερα

Επειδή τα γεύματα στην ΝΔ έδιναν και έπαιρναν το τελευταίο διάστημα πολλοί βουλευτές της επαρχίας, γιά να τα αποφύγουν, από ό,τι πληροφορούμεθα, καλύπτονται με παραγγελία στο σπίτι.

Και επειδή αυτό αντίκειται στην υγιεινή διατροφή, κάποιοι εξ αυτών, και γιά να είμαστε ακριβείς τέσσερεις εξ αυτών, αποφάσισαν να συμφάγουν σε ταβέρνα του Περιστερίου Αθηνών.

Η επίσημη «δικαιολογία» από μέρους τους γιά το γεύμα ήταν, εξ όσων μάθαμε, ότι «μαζώξεις μέχρι ….τεσσάρων ατόμων επιτρέπονται»!

Γιά την ιστορία αναφέρεται ότι συνδαιτυμόνες ήσαν οι Γιώργος Γεωργαντάς (Κιλκίς), Χρήστος Σταϊκούρας (Φθιώτιδας), Νικόλαος Παναγιωτόπουλος (Καβάλας) και Σταύρος Καλαφάτης (α’ Θεσσαλονίκης), όλοι τους ηλικιακώς κοντά στα πενήντα (λίγο πριν) με κυβερνητική θητεία στην προηγούμενη κυβέρνηση και ότι ο «Μυστικός Δείπνος» πραγματοποιήθηκε λίγο μετά την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.

Περισσότερα

Σε καλοκαιρινές διακοπές

Είχαμε γράψει στις 8 Ιουλίου γιά τη μη λειτουργία των φαναριών εδώ και δύο εβδομάδες στο κέντρο του Κιλκίς στην […]

Δείτε ακόμα

ΚΑΒΑΛΑ 1934 – ΝΕΕΣ ΚΑΒΑΛΕΣ 2024… 90 ΧΡΟΝΙΑ

Συμπληρώνονται φέτος ενενήντα (90) χρόνια, από τη γεωργική αποκατάσταση διακοσίων οικογενειών ανέργων καπνεργατών Καβαλιωτών στο δήμο Παιονίας στη περιοχή Πολυκάστρου (Νέες Καβάλες), […]

Σωματείο εργαζομένων νοσοκομείου Κιλκίς: «Εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με τρεις θανάτους»

Το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου εργαζομένων του γενικού νοσοκομείου Κιλκίς καταγγέλλει εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με […]