Γ.Γεωργαντάς γιά το το νέο Οίκο Ευγηρίας Κιλκίς: “Οι ηλικιωμένοι θα διαμένουν σε έναν χώρο σύγχρονο με καλή ποιότητα παροχής υπηρεσιών”

Ειδήσεις Video /

Τις εγκαταστάσεις του γηροκομείου-θεραπευτηρίου χρονίων παθήσεων επισκέφθηκε ο υπουργός αγροτικής ανάπτυξης και τροφίμων και βουλευτής Κιλκίς, συνοδευόμενος από τον αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς Ανδρέα Βεργίδη.

Μετά το πέρας της επίσκεψης ο κ. Γεωργαντάς προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Bρεθήκαμε στον νέο οίκο ευγηρίας του Κιλκίς, όπου πραγματικά τα έργα υποδομής του κατασκευαστικού σκέλους ολοκληρώνονται, οπότε αυτό που πρέπει να δούμε μαζί με τον αντιπεριφεριάρχη είναι να γίνει αμέσως η σύνδεση του δρόμου και των υποδομών. Έχουν ήδη γίνει ο προγραμματισμός και η σχετικές μελέτες, γιά να μπορέσει να είναι λειτουργικό το συγκρότημα και να δοθεί το επόμενο διάστημα στους κατοίκους του Κιλκίς, και όχι μόνο.

Είναι σημαντικό, ότι καταφέραμε και ξεπεράσαμε τα πάρα πολλά ζητήματα, που είχαμε από την αρχική μελέτη. Ο εργολάβος μπόρεσε μέσα στους χρόνους, που του είχαν δοθεί να ολοκληρώσει το κατασκευαστικό σκέλος και την διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου, και τώρα μένει η περιφερειακή ενότητα, σε συνεργασία με τον δήμο Κιλκίς και το υπουργείο όπου χρειασθεί, να διαμορφώσουν τα διακόσια μέτρα του δρόμου γιά την σύνδεση με τον κεντρικό άξονα αλλά και την σύνδεση των διαφόρων δικτύων που χρειάζονται γιά την εύρυθμη λειτουργία του συγκροτήματος.

Ένα έργο, που δυστυχώς πέρασε από πολλά πεδία δυσκολιών και γραφειοκρατικών δυσκολιών τα οποία ξεπεράστηκαν και το επόμενο διάστημα οι ηλικιωμένοι συμπολίτες μας θα μπορέσουν να διαμένουν σε έναν χώρο υψηλής ποιοτικής και καλής ποιότητας παροχής υπηρεσιών.

Θα είμαστε σε συνεχή επαφή και συνεργασία με τον αντιπεριφερειάρχη γιά τα όποια προβλήματα παρουσιασθούν να ξεπεραστούν, ώστε ένα κεφάλαιο, που ταλαιπώρησε, να κλείσει».

Περισσότερα

Γ.Γεωργαντάς: “13,4 δις ευρώ θα αξιοποιηθούν μέχρι το 2027 με στόχο την ενίσχυση της γεωργικής και κτηνοτροφικής παραγωγής”

Στην ενημερωτικού χαρακτήρα εκδήλωση στο Κιλκίς την Κυριακή 18.12.22 γιά την εφαρμογή του Στρατηγικού Σχεδίου της ΚΑΠ 2023-2027, που παρουσίασε […]

Δείτε ακόμα