Πολιτική

Γ.Γεωργαντάς: «Το νοσοκομείο Κιλκίς χρειάζεται οπωσδήποτε δύο νέες πτέρυγες»

Συνάντηση με τον υφυπουργό υγείας Βασίλη Κοντοζαμάνη είχε ο υφυπουργός ψηφιακής διακυβέρνησης και βουλευτής Κιλκίς Γιώργος Γεωργαντάς.

Στο σχετκό ενημερωτικό δελτίο αναφέρονται, μεταξύ άλλων, και τα εξής:

«…Ο κ. Γεωργαντάς, έπειτα από συνεργασία με τον διοικητή του νοσοκομείου Κιλκίς, ενημέρωσε τον υφυπουργό υγείας για την υφιστάμενη κατάσταση του νοσοκομείου, με τις απαράδεκτες κτιριακές εγκαταστάσεις και τις ελλείψεις υλικοτεχνικού εξοπλισμού.

Ο βουλευτής Γιώργος Γεωργαντάς εξέθεσε στον υφυπουργό υγείας την αναγκαιότητα κατασκευής δύο νέων νοσηλευτικών πτερύγων καθώς και λειτουργίας μονάδας εντατικής θεραπείας.

Ο κ. Γεωργαντάς επεσήμανε στον κ.Κοντοζαμάνη, ότι το νοσοκομείο Κιλκίς είναι το παλαιότερο της Βορείου Ελλάδος, καθώς η πρώτη πτέρυγα ξεκίνησε τη λειτουργία της το 1939 και η δεύτερη το 1957, τονίζοντας τη σημασία αναβάθμισης του νοσοκομείου ιδίως σε έναν αγροτικό νόμο όπως το Κιλκίς.

Τον προσκάλεσε δε να επισκεφθεί το Κιλκίς, προκειμένου να αποκτήσει δια ζώσης εικόνα των προβλημάτων του νοσοκομείου και να ενημερωθεί αναλόγως από την διοίκηση και τους εκπροσώπους των εργαζομένων, με σκοπό την δρομολόγηση των βέλτιστων λύσεων αναβάθμισης.

Ο κ. Κοντοζαμάνης παρέλαβε από τον κ. Γεωργαντά όλα τα στοιχεία γιά την κατάσταση του νοσοκομείου και τις προτάσεις αναβάθμισής του, ενώ δεσμεύθηκε ότι θα επισκεφθεί αμέσως το νοσοκομείο Κιλκίς.».-

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Φωτοσχόλιο

Από την επίσκεψη του κλιμακίου της ΝΔ στην λαϊκή του Κιλκίς