Πολιτική

Γ.Γεωργαντάς: Ξεπεράστηκαν οι 10.000 εμβολιασμοί στο νομό Κιλκίς

Από το πολιτικό γραφείο του υφυπουργού ψηφιακής διακυβέρνησης και βουλευτή Κιλκίς Γιώργου Γεωργαντά εκδόθηκε το ακόλουθο ενημερωτικό δελτίο – ανακοίνωση:

“Ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης και βουλευτής Κιλκίς Γιώργος Γεωργαντάς, επισκέφθηκε το πρωί του Σαββάτου 13.3.21 το Κέντρο Υγείας Πολυκάστρου.

Χθες, ξεπεράστηκαν οι 10.000 εμβολιασμοί στο νομό Κιλκίς.

Ο υφυπουργός, μαζί με τον δήμαρχο Παιονίας Κώστα Σιωνίδη, συνομίλησε με τον διευθυντή του Κέντρου Υγείας, Θεοφύλακτο Γεωργιάδη και τους υπόλοιπους εργαζόμενους, ενώ τους έδωσε συγχαρητήρια για την υπευθυνότητα και την αποτελεσματικότητά τους.

Ο Γιώργος Γεωργαντάς δήλωση ακόμη ότι: «Διανύουμε την τελική ευθεία, προς την ελευθερία μας. Τηρώντας τα μέτρα, θα κερδίσουμε αυτή τη μάχη γρηγορότερα.

Συγχαρητήρια σε όλους τους εργαζόμενους, στα εμβολιαστικά κέντρα του Νομού για το υψηλό αίσθημα ευθύνης και την τεράστια συνεισφορά τους στη μάχη ενάντια στην πανδημία».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

«Από την αρχή… στα βαθιά»!

Δεν ξέρουμε για Φραγγίδη και άλλα «πρωτοκλασάτα» τοπικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ, αλλά εκείνος, που έχει κάθε λόγο και δικαιούται […]

Περί… άλλου!

Την αναγκαιότητα να συγκροτηθούν τα ταχύτερο δυνατόν, με ευθύνη των νομαρχιακών επιτροπών, νομαρχιακές επιτροπές εκλογικού αγώνα με την συμμετοχή σε […]