Οικονομία

Ο ΥΠΠΑΤ Γ.Γεωργαντάς δίπλα στις επιχειρήσεις του Κιλκίς στην Sial

Στην Διεθνή Έκθεση SIAL Τροφίμων και Ποτών στο Παρίσι, βρέθηκε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιώργος Γεωργαντάς, εγκαινιάζοντας το περίπτερο της Enterprise Greece, από κοινού με τον υφυπουργό Εξωτερικών, αρμόδιο για την Οικονομική Διπλωματία, Κώστα Φραγκογιάννη και τον γενικό γραμματέα Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και πρόεδρο της Enterprise Greece, Γιάννη Σμυρλή.

Δεν ξέχασε όμως να επισκεφθεί και τα περίπτερα των επιχειρήσεων της Φάρμας Κουκάκη, του Κολιού, της Τράτας, του Janni και της Lactea που δραστηριοποιούνται στο νομό Κιλκίς και εξάγουν τα ελληνικά προϊόντα τους στηρίζοντας τον αναπτυξιακό τους χαρακτήρα.

Σε ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό ανέφερε τα εξής:

“Στη Διεθνή Έκθεση SIAL, στο Παρίσι, έχουν σημαντική παρουσία και επιχειρήσεις με παραγωγική βάση, στο Κιλκίς.

Πρόκειται για δυναμικές και εξωστρεφείς επιχειρήσεις, με κεντρικό ρόλο στην ανάπτυξη του Νομού αλλά και στην ενδυνάμωση του εξαγωγικού χαρακτήρα της ελληνικής επιχειρηματικότητας, συνολικά”.

Περισσότερα

Η METRO τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας με ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο με τίτλο «Αγκαλιάζοντας την Ισότητα»

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, η METRO προχώρησε στη διοργάνωση ενός εκπαιδευτικού σεμιναρίου με τίτλο: «Αγκαλιάζοντας την Ισότητα», […]

Δείτε ακόμα

Αεικίνητος

Στην πανελλήνια απεργία της Πέμπτης 16.3.23 συμμετέσχε ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Παππάς. «Διεκδικούμε ασφάλεια στην εργασία, δικαιοσύνη και […]